KIJK. Van ongeval met vluchtmisdrijf tot crash in vijver: 10-jarige brokkenpiloot maakt het behoorlijk bont

Een 10-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Indiana heeft volgens de autoriteiten de SUV van een familielid gestolen en belandde ermee in een vijver. Terwijl agenten zich ter plaatse repten, ontving de politie verschillende telefoontjes omtrent een roekeloos bestuurde wagen, waaronder een melding van een aanrijding met vluchtmisdrijf. 

Meer krantenkoppen in België

Van hotels boeken tot het aanbieden van bootsafari’s: inkijk in de ‘Reis door Europa’ van FCB Travel

Van de Bosporus tot in IJsland, van het Baskenland naar de poolcirkel. En nu Firenze. Een blik op de organisatie van een ongeziene ‘Reis door Europa’, die Club Brugge zélf in handen nam. Waarom doet blauw-zwart dat en wat komt daar allemaal bij kijken? Een inkijk in ‘FCB Travel’. “Soms moeten we een vliegtuig boeken nog voor we gekwalificeerd zijn.”

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Dentergem?

Hoe goed ken jij het reilen en zeilen in Dentergem? Ken je de oude naam van Brouwerij Riva? Weet je wie Henri Vandenabeele is, en hoe de Dentergemnaren nog genoemd worden? Waag dan je kans in deze op en top Dentergemse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Dentergem? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kimia toont zich de beste in welsprekendheidswedstrijd

Kimia Anousheh won op 17 april de nationale welsprekendheidswedstrijd in Brussel en mag zich dit jaar de Beste Belgische Spreker noemen. “Ik ben ervan overtuigd dat soft skills zoals public speaking een belangrijke meerwaarde zullen zijn in mijn latere carrière.”
The post Kimia toont zich de beste in welsprekendheidswedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sadiq Khan herverkozen als burgemeester van Londen

De burgemeester van Londen, Sadiq Khan, is zoals verwacht herkozen. BBC en Sky News melden op basis van voorlopige uitslagen dat de politicus van Labour het haalt van Susan Hall van de Conservatieve Partij, en dus een derde termijn krijgt in de Britse hoofdstad.

Lees meer »

Zeldzame spierkanker treft elk jaar 137 Belgen, maar KU Leuven werkt aan behandeling: “Binnen 2 jaar zijn patiënten anders terminaal”

Elk jaar krijgen 137 Belgen het keiharde verdict: ze hebben leiomyosarcoma, een zeldzame spierkanker waarvoor de behandelingen beperkt zijn. “De tumoren verspreiden zich snel over het lichaam. Een patiënt met uitzaaiingen sterft vaak binnen de twee jaar”, zegt doctorandus Wout De Wispelaere (KU Leuven). Samen met een team staat hij echter mee aan de wieg van mogelijk baanbrekend onderzoek naar

Lees meer »

Familie Deckers stapt mee in Heilig Bloedprocessie: met acht gezinsleden op Brugges Mooiste Dag

De familie Deckers neemt op Hemelvaartdag met maar liefst acht leden deel aan de Heilig Bloedprocessie in Brugge. Anke en Maarten zullen met hun dochtertje Rosan het tafereel van Maria, Jozef en het kindje Jezus uitbeelden op donderdag 9 mei.
The post Familie Deckers stapt mee in Heilig Bloedprocessie: met acht gezinsleden op Brugges Mooiste Dag appeared first on

Lees meer »

“Gevarieerd aanbod voor jong en oud”: kermis in Vlamertinge tijdens hemelvaartweekend met gloednieuw kermiscomité

In het komende hemelvaartweekend organiseert het nieuwe kermiscomité van Vlamertinge hun eerste kermisweekend. Het begint op donderdag met een snoepwerping op het kerkplein. Zondagavond eindigt het met een gratis vat in Kaffee ‘t Projekt.
The post “Gevarieerd aanbod voor jong en oud”: kermis in Vlamertinge tijdens hemelvaartweekend met gloednieuw kermiscomité appeared first on KW.be.

Lees meer »