The Weeknd doneert 2 miljoen dollar om voedsel te leveren aan Gazastrook

Zanger The Weeknd heeft 2 miljoen dollar gedoneerd om voedsel te leveren aan gezinnen in Gaza. Daarmee zouden 18 miljoen broden naar gezinnen kunnen worden gestuurd.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »

Sophie Wicke is duivel-doet-al bij Ieperse toeristische dienst: “We zijn nooit naast onze schoenen gaan lopen”

In het programmaboekje van de Kattenstoet stond Sophie Wicke vermeld als duivel-doet-al en dat is niet overdreven. Van de commissarissen optrommelen tot het bedankingsfeest organiseren, in zowat alle facetten van de stoet draagt ze haar steentje bij. “Hopelijk val ik nu niet in een zwart gat”, lacht de Ieperse, die al 25 jaar voor de dienst toerisme werkt.
The

Lees meer »

Vlamingen in Slovakije, na de aanslag op premier Fico: “Ik ken vaders en zonen die niet meer met elkaar praten, puur om de politiek”

Landgenoten die in Slovakije wonen en werken, reageren vol ongeloof op de aanslag op premier Fico. “Dit land is extreem verdeeld. Twee kampen staan lijnrecht tegenover elkaar”, getuigen ze bij HLN. Hoe uit zich dat? Wie worden als de schuldigen aangewezen? En hoe geraakt het land hieruit? “‘Als je meeheult met de Russen, krijg je het in je gezicht terug’,

Lees meer »

Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt met verzamelen van haarlokken

Van eindeloos lange lokken, tot een snit net onder de schouders. In het Wevelgemse kapsalon Coup de Foudre werd het startsignaal gegeven, voor de lokale deelname aan de Think Pink actie. Lokken haar worden er op die manier verzameld, om pruiken te kunnen maken voor kankerpatiënten.
The post Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt

Lees meer »

Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout

Bij twee ongevallen in Torhout zijn twee fietsers gewond geraakt nadat ze ten val kwamen. Een 85-jarige vrouw raakte daarbij zelfs zwaarder gewond, maar verkeerde gelukkig niet in levensgevaar.
The post Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf tieners die putdeksel in voorruit vrachtwagen gooiden opgepakt dankzij camerabeelden buurman: “Ze staken hele avond vuurwerk af”

De vijf tieners uit Andenne, die zijn opgepakt na de aanslag op de E42 waarbij de Roemeense trucker Gheorghe (50) om het leven kwam, maakten het al de hele avond bont aan de brug. Dat leren de camerabeelden van een buurman die de politie onderzocht. De buurman vertelt hoe de vijf jongeren voor de aanslag meerdere vuurwerkbommetjes afstaken in de

Lees meer »

Bliksemschicht slaat in nét naast vrouw: “Dat scheelde geen haar”

In het Chinese Maoming is een vrouw woensdag nipt ontsnapt aan een bliksemschicht. De vrouw was op straat het slechte weer aan het filmen toen er net naast haar een bliksemschicht insloeg. Op het moment zelf kon ze alleen maar gillen, het was pas toen ze haar video achteraf bekeek dat ze besefte waaraan ze ontsnapt was. “Dat scheelde geen

Lees meer »