KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”

Er valt meteen iets op wanneer Pommelien Thijs het podium opklimt in Amsterdam. De zangeres heeft haar korte coupe ingeruild voor lange blonde haren. Volgens fans kan dat maar één ding betekenen: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug. Pommelien zou dat hebben bevestigd tijdens de show. “Ze vertelde ons dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart”, vertelt een fan op TikTok. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend gemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Britse nieuwslezer wordt onwel tijdens live uitzending en struikelt over zijn woorden

Rageh Omaar (56), journalist en presentator bij de Britse nieuwsdienst ITV News, is vrijdag live op televisie onwel geworden. Omaar presenteerde de ‘News at Ten-show’ toen hij plotseling begon te haperen en moeite had om de nieuwsbulletins voor te lezen. Hoewel het nog steeds onduidelijk is wat er precies is gebeurd, heeft ITV News bevestigd dat de nieuwslezer “nu medische

Lees meer »

Man loopt complexe schouderbreuk op na gevecht omwille van omgangsregeling kinderen

Twee mannen moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een flink gevecht aan de voordeur van een huis in Koksijde. Er ontstond een zware discussie tussen de nieuwe partner van een vrouw en haar ex, omwille van de omgangsregeling voor de kinderen. De nieuwe partner liep daarbij een complexe schouderbreuk op.
The post Man loopt complexe schouderbreuk op

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Medewerker Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje omgekomen bij bombardement in Gazastrook

De Franse politie heeft ingegrepen bij een pro-Palestijns protest van universiteitsstudenten in Parijs. De betogers hadden zich verzameld bij de prestigieuze universiteit Sciences Po. “Jammer dat de situatie zo escaleerde”, klinkt het bij de politie. In Boston werd bij een gelijkaardige actie meer dan honderd studenten gearresteerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Derde week op rij gaslek bij vernieuwen van voetpad in Koekelare

In de Hovaerestraat in Koekelare ontstond donderdagmiddag voor de derde week op rij een gaslek. Daar worden momenteel de voetpaden vernieuwd. Telkens ging het om lagedrukgasleidingen zonder gevaar voor de omgeving.
The post Derde week op rij gaslek bij vernieuwen van voetpad in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ziekenhuis rekende Simon (40) supplement aan voor dringende scan, terwijl dat eigenlijk niet mag. “Twee keer verkeerde informatie gekregen”

“Het is schandalig dat een algemeen ziekenhuis kosten aanrekent die het eigenlijk niet mag aanrekenen.” Simon* (40) maakte vorige week een afspraak voor een dringende NMR-scan voor zijn broer. Het ziekenhuis rekende daarvoor 56 euro extra aan, terwijl dat eigenlijk niet mag. Dat blijkt geen alleenstaand geval, want ziekenfondsen krijgen tientallen van dit soort klachten binnen. “We gaan niks betalen.”

Lees meer »