KIJK. Britse nieuwslezer wordt onwel tijdens live uitzending en struikelt over zijn woorden

Rageh Omaar (56), journalist en presentator bij de Britse nieuwsdienst ITV News, is vrijdag live op televisie onwel geworden. Omaar presenteerde de ‘News at Ten-show’ toen hij plotseling begon te haperen en moeite had om de nieuwsbulletins voor te lezen. Hoewel het nog steeds onduidelijk is wat er precies is gebeurd, heeft ITV News bevestigd dat de nieuwslezer “nu medische zorg krijgt”. 

Meer krantenkoppen in België

Cultuurtrofee voor gepassioneerd amateurkunstenaar Solange Theys: “Een verdienstelijke winnaar”

De Culturele Raad van Lendelede overhandigt op vrijdag 17 mei om 19 uur in Den Tap de Cultuurtrofee 2023 aan kunstenares Solange Theys. Ze is een buitenbeentje op cultureel vlak, volgde diverse dansopleidingen, richtte haar eigen dansgezelschap ‘50fifty Dance Company op, werkt mee aan ‘Iedereen Digitaal’ in Lendelede… Kortom: ze is een verdiende winnaar!
The post Cultuurtrofee voor gepassioneerd

Lees meer »

“Als De Wever voor PS kiest, stevenen we af op het failliet van België”: Lachaert (Open Vld) en Bouchez (MR) voeren samen campagne in Oudenaarde

In een steenbakkerij in Oudenaarde volgde HLN twee donkerblauwe politici op zoek naar stemmen. Die willen ze straks graag inruilen voor een federale regering met centrumrechtse koers. Maar kan u Georges-Louis Bouchez (MR) en Egbert Lachaert (Open Vld) op dat vlak nog geloven? “We geven toe, in Vivaldi hebben we ons liberale programma niet kunnen uitvoeren zoals we wilden.” Ze

Lees meer »

Motorfietser (66) in levensgevaar na aanrijding

Op de Poederleesteenweg (N134) in Lichtaart bij Kasterlee is gisterenavond een aanrijding gebeurd tussen een auto en een motorfiets. Een 66-jarige man, de motorfietser, is daarbij levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk.

Lees meer »

Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen.

Lees meer »

Terras sportkaffee J&J is klaar

Na het zweten weer wat vocht inslaan? Voortaan kan je bij Sportkaffee J&J in sportcentrum Zomerloos ook op het ruime buitenterras terecht. Het zonnige stekje werd officieel ingehuldigd. Joke Bullynck (51) en Jean Jonckheere (50) zijn al sinds 2017 uitbaters van de horecazaak gekoppeld aan het sportcentrum. Sportkaffee J&J is voor een pak verenigingen en
The post Terras sportkaffee

Lees meer »

IN KAART Elektrisch rijden wordt elke dag gemakkelijker: al bijna 8.000 laadpunten beschikbaar

Je auto urenlang aan het stopcontact hangen in plaats van snel vol te tanken: voor duizenden West-Vlamingen is het al realiteit. Wie thuis geen laadpaal kan installeren, is aangewezen op de (semi-)publieke laadpunten, en die zijn steeds talrijker aanwezig in ons straatbeeld.
The post IN KAART Elektrisch rijden wordt elke dag gemakkelijker: al bijna 8.000 laadpunten beschikbaar appeared first

Lees meer »

“Hier had ik nooit van durven dromen”: Courtois, die gefeliciteerd werd door de hele staf, dolgeluk­kig na wederoptre­den

Dolgelukkig was Thibaut Courtois (31) na zijn comeback en zege voor Real Madrid. Nog vóór die landstitel een feit was. De doelman stapte als allerlaatste speler na de wedstrijd van het veld. De hele technische staf wachtte hem op aan de zijlijn om hem te feliciteren. “Ik wil mijn fysiotherapeuten bedanken. Dankzij hen ben ik misschien wel beter dan ooit.”

Lees meer »

Alcoholverbod tijdens petanque-wedstrijden ingevoerd: “Iedereen is er blij mee, behalve die met een alcoholprobleem”

Sinds kort is het verboden om alcohol te consumeren tijdens een officiële petanquewedstrijd. Petanque Federatie Vlaanderen (PFV) voerde in totaal al meer dan 200 controles uit, om de nultolerantie ook effectief te handhaven. “Een zeer goede zaak”, vindt Rudy Dehondt, de voorzitter van de Oostendse Petanqueclub.
The post Alcoholverbod tijdens petanque-wedstrijden ingevoerd: “Iedereen is er blij mee, behalve die

Lees meer »

“Mauri mag sowieso de ambitie hebben om een rit te winnen”: assistent-bondscoach Serge Pauwels gelooft in Giro-kansen van Vansevenant

In Turijn start zaterdag de 107de editie van de Giro d’Italia. Mauri Vansevenant wil er na de uitstekende Ardennenklassiekers een gooi doen naar een ritzege. En volgens assistent-bondscoach Serge Pauwels is de Torhoutenaar allesbehalve kansloos in die queeste. “Hij zal in Italië kunnen verder surfen op de goede moraal en de goede vorm van de laatste weken.”
The post

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Ardooie?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Ardooie? Jij weet als geen ander hoeveel water er in de watertoren van Koolskamp kan? Wanneer het Prinsenhof gebouwd werd? Waag dan je kans in deze op en top Ardooise quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Ardooie? appeared first on KW.be.

Lees meer »