LIVEBLOG GIRO. Merlier zit terug in het peloton, ondanks kopwerk van Alpecin-Deceuninck voor Groves

Etappe vijf (178 km) in de Giro belooft een nieuwe kans te worden voor de sprinters. De snelle mannen moeten richting Lucca wel alert zijn met een korte klim in de finale, maar normaal gesproken mag die geen probleem vormen. Kan Tim Merlier naar zijn tweede ritzege snellen? Volg het op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Koen Crucke krijgt niet één, maar wél twee Carrière Awards uitgereikt door Entertainment Events Zwevegem

Vorige zaterdag organiseerde Entertainment Events Zwevegem voor de vijftiende keer een hommage rond een zanger/entertainer/acteur én dit sinds de start in 2016. Deze keer werd Koen Crucke uit De Haan begroet én in de spotlights geplaatst.
The post Koen Crucke krijgt niet één, maar wél twee Carrière Awards uitgereikt door Entertainment Events Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer drie uren in de weer om vermiste runderen uit mestkelder in Alveringem te bevrijden

De brandweer en het speciale dierenreddingsteam (DRT) waren zondagavond drie uren in de weer om vier runderen uit een mestkelder te bevrijden op een boerderij in Alveringem. Het ging om vier koeien die al sinds zaterdagochtend vermist waren en plots in de mestkelder werden aangetroffen.
The post Brandweer drie uren in de weer om vermiste runderen uit mestkelder in

Lees meer »

Britse High Court buigt zich vandaag over uitlevering Julian Assange

Het High Court in Londen buigt zich maandag over een mogelijk laatste poging van Wikileaks-oprichter Julian Assange om zijn uitlevering naar de Verenigde Staten te blokkeren. Met de procedure hoopt hij een herziening te verkrijgen van de beslissing van toenmalig Brits minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel, die in 2022 instemde met zijn uitlevering.

Lees meer »

Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor”

De Royal Ostend Swimming Club organiseerde zijn jaarlijkse Speedomeeting in het stedelijk zwembad Brigitte Becue. “Bijna iedereen heeft voor een persoonlijke besttijd gezorgd en we hebben heel veel medailles behaald. We zitten weer op het goede spoor”, vindt hoofdcoach Brian Ryckeman.
The post Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor” appeared first on

Lees meer »