LIVEBLOG GIRO. De renners zijn vertrokken: kan Tim Merlier in Lucca z’n tweede zege pakken?

Etappe vijf (178 km) in de Giro belooft een nieuwe kans te worden voor de sprinters. De snelle mannen moeten richting Lucca wel alert zijn met een korte klim in de finale, maar normaal gesproken mag die geen probleem vormen. Kan Tim Merlier naar zijn tweede ritzege snellen? Volg het op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Doodrijder Francis (16) kent datum voor proces. “Wanneer mag ik naar huis?”, vroeg hij de agenten. “Ik moet gaan werken”

Youri H. (34), de man die tiener Francis Aerts (16) twee jaar geleden in Temse doodreed, verschijnt op 18 juni voor de politierechtbank. Hij reed met 2,76 promille in het bloed én onder invloed van cannabis toen hij de jonge fietser aanreed. Vervolgens reed hij nog 2,5 kilometer verder, om uiteindelijk tegen een verlichtingspaal te crashen. Wat hij daarna aan

Lees meer »

Minister Crevits bezoekt grootste recyclagefabriek van Europa in Diksmuide

Donderdag mocht de firma Deceuninck Compound/Recycling in de Cardijnlaan in Diksmuide minister Hilde Crevits ontvangen voor een werkbezoek. “De minister komt samen met burgemeester Lies Laridon op werkbezoek. Wij willen als firma aantonen dat we op Europees gebied de grootste recyclagefabriek zijn”, vertelt Ellen Molly, Group Communications Manager van de firma Deceuninck.
The post Minister Crevits bezoekt grootste recyclagefabriek

Lees meer »