Amerikaanse Madison (18) haalt 15 miljoen dollar aan beurzen binnen omdat 231 (!) hogescholen en universiteiten haar willen

De 18-jarige Amerikaanse studente Madison Crowell heeft een onwaarschijnlijk bedrag van 15 miljoen dollar (13,8 miljoen euro) bijeen gekregen nadat liefst 231 universiteiten haar aanvaard hebben.

 

Meer krantenkoppen in België

“Beelden maken is voor één keer toegestaan”: wij spraken de elite-ondernemers van het mysterieuze The Secret Society

Foto’s maken of filmen is strikt verboden. Maar voor één keer doet The Secret Society het licht aan en gooien ze de deuren open voor een unieke blik achter de schermen van hun persoonlijke matchmaking-evenement waar de ondernemende elite samenkomt. Het doel van deze ‘blind date’ voor CEO’s en general managers? “Streven naar gedeeld succes, groei en veerkracht voor elk

Lees meer »

De volgspot op Romelu Lukaku: ‘Big Rom’ verkiest het hart en het team boven records en woorden

Geanimeerde discussies horen bij Romelu Lukaku (31) zoals goals. Terwijl de 100 doelpunten voor de Rode Duivels stilaan in zicht komen, heeft hij sinds zaterdag duidelijk andere prioriteiten dan records of interviews. Tijdens de uitwuifmatch tegen Luxemburg zetten wij de volgspot op ‘Big Rom’: wie plaagt en treitert hij graag, wie neemt hij onder zijn vleugels en hoe zit dat

Lees meer »

Brugse arts Michel D’Hooghe stichtte 38 jaar geleden Casa Hogar: “Honderden Mexicaanse straatkinderen gered”

Op zaterdag 8 juni organiseert de New Casa Hogar Foundation een galadiner in het Lauretum in Jabbeke om fondsen te verwerven. De Brugse arts Michel D’Hooghe richtte dit huis voor straatkinderen in Toluca op in 1986, toen de Rode Duivels de halve finale van het WK in Mexico haalden.
The post Brugse arts Michel D’Hooghe stichtte 38 jaar geleden

Lees meer »