Wachtlijsten buitengewoon secundair onderwijs Gent verdubbeld: ‘We zaten te huilen en konden niemand bereiken’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Alexander Tanghe en Brenda Vileyn kweken pioenrozen

Landbouwer Alexander Tanghe is de zesde generatie Tanghe op de Grote Fockewerve in de Noord-Ossenaarstraat. Vijf jaar geleden begonnen hij en zijn vrouw Brenda op een stukje akkerland met het kweken van bloemen. Hun pioenrozen zijn een blijver en sinds vorige week in zelfbediening ook te koop in een koelcel aan de inrit van de hoeve.
The post Alexander

Lees meer »

Wie wil er nu weglopen op een feest dat steeds mooier wordt?

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Wie wil er nu weglopen op een feest dat steeds mooier wordt? appeared first on

Lees meer »

Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout

Bij twee ongevallen in Torhout zijn twee fietsers gewond geraakt nadat ze ten val kwamen. Een 85-jarige vrouw raakte daarbij zelfs zwaarder gewond, maar verkeerde gelukkig niet in levensgevaar.
The post Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de Mol van het 12de seizoen

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als de snoodaard van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Lasterzaak oud-burgemeester Rita Demaré uit Hooglede komt voor assisen

De lasterzaak die oud-burgemeester van Hooglede Rita Demaré (CD&V) aanspande tegen de oprichters van een Facebookgroep, wordt doorverwezen naar het hof van assisen. Dat is de rechtbank waar de zwaarste misdrijven worden behandeld, zoals moord. De zaak kwam eerst voor de correctionele rechtbank, maar die oordeelde dat er sprake is van een drukpersmisdrijf. En daarvoor is assisen bevoegd.

Lees meer »

Israël kreeg van Belgische publiek 12 punten: hoe N-VA en Vlaams Belang de stemming een flinke duw gaven

“And twelve points go to… Israël!” Net als in dertien andere landen gaf het Belgische publiek tijdens het Songfestival het maximum van de punten aan Eden Golan, hoewel de deelname van de Israëlische erg gecontesteerd was. Professor Europese politiek Hendrik Vos legt uit hoe N-VA en Vlaams Belang daar voor iets tussen zitten. “Dit resultaat doet uitschijnen dat Israël een

Lees meer »