Dit zijn de vermoorde cipiers bij ontsnapping Mohammed Amra: vader van twee (52) en aanstaand ouder (34)

De twee cipiers die dinsdag zijn doodgeschoten bij de aanval op een gevangenentransport in Frankrijk, zijn geïdentificeerd. Het gaat om de 52-jarige Fabrice Moello en de 34-jarige Arnaud Garcia. Moello was vader van twee, terwijl Garcia aanstaand vader was.

 

Meer krantenkoppen in België

Anderlecht overleeft Genks slotoffensief en komt voorlopig aan de leiding

Anderlecht blijft uitzicht behouden op de landstitel. Paars-wit won de levensbelangrijke wedstrijd tegen Racing Genk en maakt zich op voor een – beslissend? – duel tegen Club Brugge. Als álles meezit, kan het zondag z’n 35ste landstitel vieren. Anderlecht moet maandag hopen op een gelijkspel tussen Club Brugge en Union én Union mag komende zondag niet winnen tegen Cercle Brugge.

Lees meer »

Zowel de advocaat als ‘de gewone werkmens’ draagt zondag een paars-witte sjaal: hoe Anderlecht toeleeft naar belangrijkste match in zeven jaar

RSC Anderlecht houdt de adem in. Paars-wit is twee wedstrijden van negentig minuten verwijderd van de landstitel. Zaterdagavond werd in een bijwijlen uitzinnig sfeertje gewonnen van Racing Genk. Maar het moet nóg straffer. Het Lotto Park maakt de borst nat voor de komst van Club Brugge, komende zondag. The roof will be on fire.

Lees meer »

Schaarste van garnalen in supermarkten is dan wel voorbij, bij de kustvissers blijft ellende duren: “Het is niet vijf voor twaalf, maar twaalf uur”

Het nieuws dat de schaarste van de grijze garnalen voorbij is zette donderdag kwaad bloed bij de kustvissers. “De schaarste in Nederland is misschien voorbij, bij ons vangen we nog steeds amper garnalen”, zegt reder Christel Dewaele. “Afgelopen nacht trok een van de vijf Oostendse kustvissers het zeegat in. “We vingen amper 45 kilogram garnalen”, zegt visser en reder Michel

Lees meer »

Gemeentehuis van Deerlijk opnieuw elke dag open zonder afspraak tijdens openingsuren

Sedert de covid-19-uitbraak in 2020 gingen steeds meer organisaties uitsluitend op afspraak gaan werken, zo ook de gemeente Deerlijk. Eerder werd er al beslist om het gemeentehuis elke donderdag opnieuw vrij toegankelijk te maken, maar de gemeente heeft nu beslist om het gemeentehuis elke dag open te stellen tijdens de openingsuren.
The post Gemeentehuis van Deerlijk opnieuw elke dag

Lees meer »

“Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over

Lees meer »

Nieuwpoort viert status als trotse vissersstad met Visserijfeesten

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2024 organiseert stad Nieuwpoort, samen met Promovis vzw, de jaarlijkse Visserijfeesten. Op de site rond het vissersschip Surcouf en in de stedelijke vismijn staat heel wat leuks op het programma. Je kunt er terecht voor belevingsactiviteiten rond de visserij en de zee, boeiende rondleidingen, heerlijke visgerechten, leuke muziekoptredens en nog veel

Lees meer »

Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke

Tijdens het verlengde pinksterweekend, van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, heeft de 31ste editie plaats van Hof & Huys, de tuin- en lifestylebeurs op het kasteeldomein d’Aertrycke aan de Zeeweg.
The post Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen Vikingschool in Roeselare even geëvacueerd omwille van gasgeur: “Na controle bleek er niks aan de hand”

Brandweer en politie snelden vrijdagochtend omstreeks 10.45 uur naar de Vikingschool in de Vikingstraat in Roeselare. Daar hadden leerkrachten van de school een gasgeur in het gebouw opgemerkt.
The post Leerlingen Vikingschool in Roeselare even geëvacueerd omwille van gasgeur: “Na controle bleek er niks aan de hand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe uitspraken over wit toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »