LIVEBLOG OLYMPIAKOS-ASTON VILLA (21u). Kan het Aston Villa van Tielemans zijn achterstand goedmaken in Griekenland?

In de heenwedstrijd van de Conference League zorgden de Grieken van Olympiakos voor dé stunt door 2-4 te winnen tegen Aston Villa. De Engelse subtopper is gebrand op winst, maar dat zijn de Grieken even zeer. Wie wordt de mogelijke tegenstander van Club Brugge in de finale van de Conference League? Volg het hier in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Cartoons bij glasbollen zetten druglijn in de kijker

Diksmuidse inwoners die hun lege glazen flessen, potjes en bokalen naar de glasbol brengen, zien er tegenwoordig een cartoon hangen. Het is een actie van het DOP, het drugsoverlegplatform, dat via een ludieke cartoon inwoners wil informeren over de druglijn.
The post Cartoons bij glasbollen zetten druglijn in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marlin (24) belandt in water van haven waar het krioelt van de haaien: “Hadden nog gezegd dat het me je gedaan is als je daar invalt”

Marlin Wakeman (24) werkt al een tijdje op een boot en ging de ochtend van 26 april gezwind naar het werk. Maar toen hij aan boord wilde klimmen, zette hij een verkeerde stap en viel hij in het water van de haven. Water waar minstens twintig haaien rondzwommen. “Enkele dagen eerder hadden we onder collega’s nog zitten zeggen dat je

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Meerdere doden bij bombardement op recreatiezone in Charkiv: “Russen namen dezelfde plek als doelwit 20 minuten na aankomst van hulpverleners”

Russische troepen rukken op in het oosten van Oekraïne. President Vladimir Poetin wil van de regio rond de Oekraïense stad Charkiv een bufferzone maken. Ondertussen raken de Oekraïense strijdmachten uitgeput. Zondag vielen bij Russische bombardementen in de regio van Charkiv zeker tien doden. Er vielen ook nog 25 gewonden. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 19 mei terug.

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »

Definitief akkoord Nederlandse regeringsvorming: 130 per uur op snelwegen en besparingen bij openbare omroep

De komende Nederlandse regering wil besparen op de openbare omroep en wil een snelheid tot 130 kilometer per uur toelaten op de snelwegen. Dat blijkt woensdagavond uit de passages van het zogenoemde onderhandelaarsakkoord die gelekt zijn in de Nederlandse media. Kort na middernacht sloten de vier partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB een definitief akkoord, waardoor het rechtse kabinet

Lees meer »