Alcopa, holding van familie Moorkens, goed voor half miljard euro vermogen

10:33 Alcopa, de holding van de Antwerpse zakenfamilie Moorkens, heeft in 2023 minder winst en omzet geboekt. Dat leidt ook tot een lager dividend. Maar het eigen vermogen bereikte een record. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen van Madonna en Bikschote vieren hun vormsel

De gemeentelijke basisschool van Bikschote en de vrije basisschool van Madonna hielden een gezamenlijke vormselviering in de kerk van Madonna op zaterdag 25 mei.
The post Kinderen van Madonna en Bikschote vieren hun vormsel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Project Visite: Uit meer dan 1.100 huisbezoeken kwamen 567 hulpvragen voort

Het rechten aan huis-concept van project Visite gaat sinds 2013 stelselmatig in alle deelgebieden van Kortrijk door. Onlangs werden alle 474 70- tot 75-jarigen uit Marke aangeschreven. “In totaal brachten we intussen 1.157 huisbezoeken, waaruit 567 hulpvragen voortkwamen”, aldus Philippe De Coene, schepen van Sociale Vooruitgang. Volgende stap in het project is Heule.
The post Project Visite: Uit meer

Lees meer »

‘Wielergekte in Wervik’ de apotheose van succesvolle huldiging sportlaureaten

In een bomvol gemeenschapscentrum Forum in Wervik vond vrijdagavond de tweejaarlijkse huldiging van heel wat sporters plaats. De stedelijke sportraad koos twee jaar geleden met succes voor een nieuwe formule. In een presentatie van opnieuw Maarten Vangramberen van Sporza verliep het alvast vlot en was achteraf iedereen vol lof. Voor de muziek zorgde de plaatselijke band Sons Saucisses.
The

Lees meer »

Voetbalclub VC Rollegem-Kapelle viert vijftiende verjaardag met galawedstrijd

Voetbalclub VC Rollegem-Kapelle organiseerde ter ere van het 15-jarige bestaan van de club een galawedstrijd. De huidige ploeg nam het daarin op tegen de oude garde, een mix van de oprichters van de ploeg en spelers die doorheen het 15-jarige bestaan van de club hebben gespeeld.
The post Voetbalclub VC Rollegem-Kapelle viert vijftiende verjaardag met galawedstrijd appeared first on

Lees meer »

Voormalig provinciaal voorzitter van de voetbalbond Willy Ozeel (75) is overleden

In het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is Willy Ozeel (75) uit Poperinge overleden. Meer dan elf jaar was hij provinciaal voorzitter van de voetbalbond. Nadien werd hij lid van het Uitvoerend Comité van de KBVB, het hoogste bondsorgaan. Willy verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte.
The post Voormalig provinciaal voorzitter van de voetbalbond Willy Ozeel (75)

Lees meer »