Britse nieuwslezer wordt onwel tijdens de uitzending

Terwijl hij vrijdag het tv-programma News at Ten presenteerde op ITV, werd Rageh Omaar (56) plots onwel. Het incident leidde tot grote bezorgdheid op sociale media.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hoe hij al tien jaar lang zo’n hoog niveau haalt, dat is uniek”: Hans Vanaken bewierookt in voetbalpodcast ‘vier-nul’

19 en 12 punten achterstand (vóór de halvering) op respectievelijk Union en Anderlecht omgezet in een voorsprong van drie en twee punten. Dat Club Brugge dit seizoen piekt op het juiste moment, is het minst wat je kan zeggen. De verpersoonlijking op het veld van die 19 op 21 in de Champions Play-offs, is ongetwijfeld Hans Vanaken (31). In VTM-voetbalpodcast

Lees meer »

Nieuw ‘narrenkotje’ gehesen op het belfort van Ieper: “Daarin zal de nar zich veiliger voelen”

Kleurrijke vlaggen aan de Lakenhallen kondigen de heilige week voor de Kattenstoet aan. Voor het eerst hijsen dakwerkers Wout Saint-Germain (51) en Pedro Cappelaere (58) ook een nieuw ‘narrenkotje’ op het belfort. “Daarin zal de nar zich veiliger voelen wanneer hij katjes in de menigte gooit.”
The post Nieuw ‘narrenkotje’ gehesen op het belfort van Ieper: “Daarin zal de

Lees meer »

Stad Diksmuide wijst startende ondernemers de weg in CC Kruispunt

Onlangs werd in CC Kruispunt voor alle startende ondernemers een avond vol informatie met gelegenheid tot kennismaken met collega’s georganiseerd. Onder meer Unizo, Syntra West en POM West-Vlaanderen tekenden present.
The post Stad Diksmuide wijst startende ondernemers de weg in CC Kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

WS Lauwe B gelooft in ticket voor derde provinciale

WS Lauwe B is met een 0-3 zege in Damme uitstekend aan de eindronde begonnen. Donderdag kan White Star op het veld van Jong Anzegem zijn ticket halen voor derde provinciale. De opdracht is simpel en moeilijk tegelijk: Lauwe moet winnen. “Daar gaan we voor”, zegt een zelfverzekerde Koami Gavi.
The post WS Lauwe B gelooft in ticket voor

Lees meer »

“Bij laatste concert moest hij op z’n adem trappen”: manager van Metejoor legt uit waarom zanger noodgedwongen pauze inlast

Metejoor (33) moet noodgedwongen een pauze inlassen. Dat maakte de Vlaamse zanger zelf bekend op zijn sociale media. “Mijn team en ik hebben besloten om mijn agenda voor twee weken vrij te maken”, klinkt het. Het drukke schema eist zijn tol. De zanger krijgt van zijn team nu verplichte rust. “Die beslissing kwam er met het oog op de zomer”,

Lees meer »

Lucien en Paula vieren briljanten jubileum

Lucien Vansteenkiste en Paula Soenens werden op het gemeentehuis ontvangen omdat ze 65 jaar getrouwd zijn. “We werden verliefd op het bal van de pompiers”, zegt het briljanten koppel.
The post Lucien en Paula vieren briljanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evelien is een topjuf met zoetige nasmaak

“Ik vind dat Evelien Decouttere (41) een bloemetje verdient”, schrijft Sharon Dewitte in een mail naar onze redactie. “Ze is niet alleen een topjuf maar ook een fantastisch persoon.” En dat Evelien een wel heel zoetige hobby heeft, kan ook tellen.
The post Evelien is een topjuf met zoetige nasmaak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alcohol drinken op café zonder te betalen? Dan doe je wettelijk eigenlijk niets verkeerd: “Stop met tafelschuimers vrij spel te geven, het is diefstal”

Bizarre kronkel in de wetgeving. Wie op café enkel alcoholische drankjes nuttigt en daar niet voor betaalt, kan ook nadien niét door een rechter tot betalen veroordeeld worden. Die wel erg vreemde wet komt nu aan de oppervlakte nadat berucht tafelschuimer Bart V. blijft toeslaan, nu in Kortrijk. Cafébazen vinden het absurd, net zoals federaal parlementair en Kortrijks burgemeester Vincent

Lees meer »

“Exclusief biertje Lange So voor vijfde stripfestival”: stripfestival in De Blomme biedt voor elk wat wils

Mariakerkenaar Stijn Seynhaeve hoort bij de drie laureaten van de stripprijs De Gouden Wullok. Het bestuur van de Oostendse vereniging ‘De Lustige Kapoentjes’ reikt deze felbegeerde trofee traditioneel uit aan een veelbelovend jong striptekenaar. De overhandiging van de prijs gebeurt op het stripfestival van De Lustige Kapoentjes op 11 en 12 mei in oc De Blomme.
The post “Exclusief

Lees meer »

VIDEO. Tornado in VS veegt gebouw in seconden weg

Verschillende tornado’s hebben eind april lelijk huis gehouden in de Amerikaanse staat Nebraska. Op nieuwe beelden, gerecupereerd van een dashcam, is te zien hoe een orkaan een gebouw verwoest in enkele seconden. De tornado vaagde het gebouw in mum van tijd weg.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij De Panne?

Hoe goed ben jij thuis in De Panne? Weet je in welk café het eerste BK Meeuwenschreeuwen plaatsvond? Of wat de topsnelheid is van The Ride to Happiness in Plopsaland? Waag dan je kans in deze gemeentequiz van De Panne. Veel succes.
The post Quiz – Hoe goed ken jij De Panne? appeared first on KW.be.

Lees meer »