Britse nieuwslezer wordt onwel tijdens de uitzending

Terwijl hij vrijdag het tv-programma News at Ten presenteerde op ITV, werd Rageh Omaar (56) plots onwel. Het incident leidde tot grote bezorgdheid op sociale media.

 

Meer krantenkoppen in België

De Panne kent uitzonderlijk twee cultuurprijzen toe: “Motivatie om verder te doen”

Dit jaar reikte het lokaal bestuur van De Panne uitzonderlijk twee cultuurprijzen uit. Die eer viel de Koninklijke Muziekmaatschappij Nu of Nooit en José Decoussemaeker te beurt. Ook het 30-jarige bestaan van het gemeentelijk adviesorgaan voor cultuur (GAC) werd gevierd.
The post De Panne kent uitzonderlijk twee cultuurprijzen toe: “Motivatie om verder te doen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

MENT begon met MENTpop en vanaf zondag ook met MENT55

Het zijn drukke, maar leuke tijden voor Marc Hallez, Magali Sibille en hun team van MENT. Inderdaad, op woensdag 1 mei mochten Loredana en Pat Krimson in de studio’s van MENT in Gent de nieuwe zender MENTpop officieel starten.
The post MENT begon met MENTpop en vanaf zondag ook met MENT55 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britten geven Oekraïne groen licht voor aanvallen op Russisch grondgebied: escaleert de oorlog?

Oekraïne krijgt groen licht van de Britten om diep achter de frontlijn Russisch grondgebied te raken met langeafstandsraketten. Steden in het westen van Rusland komen nu in het vizier van Oekraïne. Waarom deze plotse bocht? Rusland raken was toch een rode lijn? Zullen nog meer landen volgen? Hoe zal Rusland reageren? “We mogen een Russische hybride aanval niet uitsluiten”, zegt

Lees meer »

Failliet, dus dan maar in cannabis geïnvesteerd: moeder en zoon terecht voor drugshandel

Na het faillissement van zijn computerbedrijfje investeerde een 30-jarige man uit Kuurne de helft van de centen van de verkoop van zijn wagen in cannabis. Zijn verhaal eindigde samen met zijn moeder op het beklaagdenbankje van de rechtbank in Kortrijk.
The post Failliet, dus dan maar in cannabis geïnvesteerd: moeder en zoon terecht voor drugshandel appeared first on KW.be.

Lees meer »

DE INSIDER. Reporter ziet in New York hoe studentenprotest hardhandig wordt neergeslagen: “Er is vrijheid van meningsuiting, maar er mag geen chaos zijn”

Bij ons houden Gentse studenten met tentjes de universiteit bezet, maar in de VS verloopt het studentenprotest tegen de oorlog in Gaza veel grimmiger. Dat ziet ook Insider Elke Vanhaecke, VS-correspondente die in New York woont. “Agenten vielen in oorlogsuitrusting Colombia University binnen en legden met traangas en rookbommen het protest stil.”

Lees meer »