“Parijs halen is het enige dat telt”: Alexander Doom moet Belgian Tornados naar olympisch ticket leiden op World Relays

Zijn individueel ticket voor de Spelen, dat heeft hij al langer beet, maar wil hij ook met de Belgian Tornados in Parijs staan, dan mag Alexander Doom (27) het dit weekend niet laten afweten op de World Relays in de Bahama’s. Sinds zijn triomftocht op het WK indoor ontpopte Doom zich niet alleen tot de ‘leading man’ van het 4x400m aflossingsteam, ook zijn status is veranderd, zo blijkt. “Best leuk om samen op de poster te staan met grote namen zoals Femke Bol.” 

Meer krantenkoppen in België

Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk voor de stad”

Donderdag is het doek definitief gevallen voor tweedeklasser KV Oostende. Omdat er geen overnemer werd gevonden, kan er geen licentiedossier samengesteld worden en degradeert de kustploeg onvermijdelijk naar het amateurvoetbal. Daardoor kunnen de schulden niet meer afgelost worden en zal op 3 juni het faillissement aangevraagd worden.
The post Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk

Lees meer »

Suzan & Freek wagen zich aan grootste hit van Tourist LeMC in ‘Liefde voor muziek’: “Jij bent een echte woordkunstenaar”

In de voorlaatste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ is het de beurt aan de jarige Tourist LeMC. Naast ‘happy birthday’ wordt Tourist door de andere artiesten ook getrakteerd op een cover van een zijn nummers. Suzan & Freek wagen zich alvast aan ‘Horizon’, één van de grootste hits van Tourist LeMC. “We hebben geprobeerd om het nummer zo veel mogelijk

Lees meer »

Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Hoe ernstig is blessure van Thiago? En hoe stoomt paars-wit zich klaar? Volg de aanloop naar de clash een hele week op HLN!

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Werken Centrum in laatste rechte lijn: weergoden houden opening van Brugpark nog wat tegen

De heropening van de Centrumbrug in Izegem zal nog even op zich laten wachten. De asfalteringswerken konden voorlopig niet doorgaan wegens de regen. “Maar de aannemer staat klaar. Zodra het baanvak is geasfalteerd, kunnen de afsluitende werken zoals het plaatsen van de bloembakken beginnen.”
The post Werken Centrum in laatste rechte lijn: weergoden houden opening van Brugpark nog wat

Lees meer »

Chris Janssens (Vlaams Belang) bij Luk Alloo: “Beste wat holebi-organisaties kunnen doen voor emancipatie is ophouden met bestaan”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Vandaag: Chris Janssens van Vlaams Belang. Volgens hem is Vlaams Belang nog de enige geloofwaardige partij en hij onthult dat hij een klein links kantje heeft. “Het enige linkse aan mij zijn mijn twee linkerhanden.”

Lees meer »