Man loopt complexe schouderbreuk op na gevecht omwille van omgangsregeling kinderen

Twee mannen moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een flink gevecht aan de voordeur van een huis in Koksijde. Er ontstond een zware discussie tussen de nieuwe partner van een vrouw en haar ex, omwille van de omgangsregeling voor de kinderen. De nieuwe partner liep daarbij een complexe schouderbreuk op.

Op 8 december vorig jaar werd de politie opgeroepen voor een vechtpartij in een woning in Koksijde. “R.N. was naar de woning van zijn ex-partner getrokken waar een discussie ontstond omwille van de omgangsregeling voor hun kinderen”, sprak de procureur. “Het was haar nieuwe partner N.S. die de deur opende. Er ontstond vrijwel meteen een zware woordenwisseling die in een gevecht eindigde. Hun verklaringen lopen uiteen maar voor ons is er sprake van wederzijds geweld en vuistslagen. N.S. liep daarbij wel een complexe schouderbreuk op en moest een operatie ondergaan. We vragen voor R.N. zes maanden cel en 1.200 euro boete en voor N.S. vier maanden cel.”

Beiden willen vrijspraak

Beide mannen willen de vrijspraak. “Hij heeft zich enkel verdedigd toen die andere eerst sloeg. Daarop duwde hij hem van zich af waarna hij ongelukkig ten val is gekomen en zijn schouder brak”, zegt de advocaat van R.N. Dat ziet de tegenpartij anders. “Het was N.S. die verschillende vuistslagen kreeg en daarbij een gebroken schouder opliep. Zelf deed hij niks.” Vonnis op 24 mei. (JH)

The post Man loopt complexe schouderbreuk op na gevecht omwille van omgangsregeling kinderen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Slapen met iemand waarmee ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakkelijk voelen”: waarom boerin Sanne opgeeft

‘Boer zkt vrouw’ bleek een emotionele rollercoaster voor Sanne Theuwissen (33) uit Bocholt. Niet alleen had ze het moeilijk met alle mannelijke aandacht, maar ze besloot ook vroegtijdig het programma te verlaten. Een unicum in de geschiedenis van het VTM-programma, maar voor Sanne was het de juiste keuze, legt ze uit in een openhartig interview. Wat liep er mis? Hoe

Lees meer »

Snelste gele kaart ooit in onze competitie en RSCA ziet kapitein uitvallen: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Club Brugge mag zich de grote winnaar van de speeldag noemen. Door de brilscore in de partij tussen Union en Anderlecht staat blauw-zwart twee punten los van eerste achtervolger Anderlecht. Met nog drie speeldagen te gaan, stevenen we af op een razendspannende climax. Anderlecht en Union zagen elks een sterkhouder uitvallen, en Ait El Hadj scoorde een pareltje van een

Lees meer »

Gedaan met de pastis, weg met het biertje-bij-de-ballen: alcoholtesten op kampioenschappen liggen petanquespelers zwaar op de lever

Wie petanque zegt, denkt pastis. Maar niet op kampioenschappen in Vlaanderen, want de Petanque Federatie Vlaanderen (PFV) hanteert sinds kort een absolute nultolerantie op het vlak van alcohol en voerde al 200 controles uit tijdens wedstrijden. “Dictatoriale waanzin”, vinden petanquers die hun hobby al jaren beoefenen met een bal in de ene hand en een streekbiertje in de andere. “We

Lees meer »

Nieuwe gymhal ‘Rings’ van 4 miljoen euro geopend in Hasselt

In Runkst (Hasselt) is de nieuwe gymhal ‘Rings’ geopend. In de ruime hal staan 40 turntoestellen, verschillende oefenruimtes zijn uitgerust met video-analyse. Alle turnclubs mogen de zaal gebruiken, ook turnkring Sta Paraat waar Nina Derwael heeft getraind. Morgen kan het brede publiek de nieuwe gymhal bezichtigen.

Lees meer »

“AstraZeneca trekt coronavaccin mondiaal terug”

De Britse medicijnfabrikant AstraZeneca trekt zijn Covid-19-vaccin wereldwijd terug, meldt de krant ‘The Telegraph’. Eind april gaf de farmaceut toe dat het vaccin “in zeer zeldzame gevallen TTS kan veroorzaken”. TTS staat voor trombose met trombocytopenie syndroom en kan tot bloedstolsels en een te laag aantal bloedplaatjes leiden.

Lees meer »

WS Lauwe B gelooft in ticket voor derde provinciale

WS Lauwe B is met een 0-3 zege in Damme uitstekend aan de eindronde begonnen. Donderdag kan White Star op het veld van Jong Anzegem zijn ticket halen voor derde provinciale. De opdracht is simpel en moeilijk tegelijk: Lauwe moet winnen. “Daar gaan we voor”, zegt een zelfverzekerde Koami Gavi.
The post WS Lauwe B gelooft in ticket voor

Lees meer »

Pleidooien voor beperking schermgebruik bij jongeren bij CD&V en Vooruit

Zowel bij CD&V als bij Vooruit weerklinken stemmen om het schermgebruik bij jongeren te beperken. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi baseert zich daarvoor op de resultaten van een Franse studie en pleit voor een gelijkaardige studie bij ons. Voormalig Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pleit voor het inperken van het sociale-mediagebruik bij jongeren.

Lees meer »