Johnny Depp geniet van rustig leven in Londen: “Hij voelt zich hier echt thuis”

Het lijkt erop dat Johnny Depp (60) eindelijk rust heeft gevonden. De acteur verblijft in Londen, vertellen bronnen aan People Magazine, en focust zich vooral op z’n gezondheid en mentaal welzijn. 

Meer krantenkoppen in België

“Op de weg kan er plots een cheetah opduiken”: zonen van Kathleen Aerts over hun spannende leven in Zuid-Afrika

“Sorry, maar we luisteren niet naar K3, wel naar Eminem.” Jay (10) en Lewis (13) stonden al op het podium van ‘Tien om te zien’ te rappen aan de zijde van mama Kathleen Aerts (45), maar ze ambiëren geen zangcarrière. De jongste wil profvoetballer worden, de oudste wil Droom Guesthouse en de reisbureaus van zijn ouders overnemen. De jongens onthullen

Lees meer »

De Russische economie is klaar voor een permanente oorlog

Net nu het Russische leger snel terrein verovert in het noordoosten van Oekraïne, vervangt de Russische president Poetin zijn minister van Defensie. Nog opvallender is dat de nieuwe minister van Defensie geen militair is, maar een econoom. Hij moet ervoor zorgen dat de Russische oorlogseconomie als een tierelier blijft draaien. Hoe sterk is die oorlogseconomie? En maakt Poetin zich klaar

Lees meer »

LIVEBLOG FURY-USYK. Ronaldo heeft z’n zitje op de eerste rij alvast gereserveerd – De Kerpel: “Als Fury neergaat, staat hij altijd weer recht”

Alle ogen op de megakamp. Later vandaag, rond middernacht Belgische tijd, nemen Tyson Fury (35) en Oleksandr Usyk (37) – beiden ongeslagen – het tegen elkaar op. Met als inzet alle vier de bokstitels bij de zwaargewichten. Wie wint en mag zich dus de ‘undisputed’ kampioen noemen? Na de erg korte persconferentie van gisteren was er vanavond al meer animo

Lees meer »

Oud-Vlaams Belanger Hugo Coveliers (77) naar rechter om pensioenbonus te behouden: “500 euro per maand minder? Dat pik ik niet”

Ex-Kamerlid Hugo Coveliers (77, Vlaams Belang) stapt naar de rechter. Hij pikt het niet dat zijn maandelijks pensioen met 500 euro netto teruggeschroefd wordt, omdat het boven het wettelijke plafond van 7.813 euro bruto uitkomt. Tot ongenoegen van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. “Had Hugo mij gecontacteerd, ik had hem afgeraden om te procederen.” Toch denk Coveliers recht in zijn

Lees meer »

Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift”

Zaterdag 22 juni nadert met rasse schreden en het belooft een topeditie van de 20ste Triatlon Brugge te worden. Pakweg 2.000 deelnemers van onervaren, recreatief tot competitief en zowel individuele triatleten als trio’s zullen aan de start verschijnen.
The post Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Metejoor maakt onaangekondigde comeback na wekenlange afwezigheid

Metejoor (33) is terug van (even) weggeweest. De Vlaamse zanger stond zaterdag op het podium van Pop on Top, een festival in het Nederlandse Valkenburg. De afgelopen weken bleef Metejoor op de achtergrond omdat hij wegens ziekte een pauze moest inlassen. Begin deze maand moest de populaire zanger zelfs nog enkele optredens annuleren.

Lees meer »

Pastorie Ruiselede wordt privé-woning

Tijdens de jongste gemeenteraad van 16 mei besliste het gemeentebestuur van Ruiselede, om de pastorie in de Aalterstraat 2 toe te wijzen aan het echtpaar Van Staen-Hanssens uit Gent. Dat was nodig, omdat het ontvangen bod lager was dan de schattingsprijs. Uiteindelijk werd de pastorie uit 1907 verkocht voor € 501.000. Naar verluidt zal de pastorie een privé-woning worden.

Lees meer »