Premier van Spanje denkt aan aftreden na corruptieonderzoek naar zijn vrouw

De Spaanse premier Pedro Sánchez overweegt om af te treden. Er loopt immers een onderzoek naar zijn vrouw voor beïnvloeding en corruptie. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt op Twitter.

 

Meer krantenkoppen in België

Een op de drie nieuwe jobs is er een bij de overheid

De Vivaldi-regering wist 232.000 nieuwe jobs te creëren. Uit cijfers van de Nationale Bank blijkt nu dat het in één geval op de drie gaat om een functie bij de overheid, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Werkgeversorganisatie Voka stelt zich daar ernstige vragen bij omdat de overheidsuitgaven nu al de pan uit swingen.

Lees meer »

Georges (99) en Clarisse (94) uit Wingene zijn 75 jaar getrouwd

Maandag 13 mei was een bijzondere feestdag in het wzc Amphora in Wingene, want dan vierde het echtpaar Georges Steenbeke (99) en Clarisse Desmet (94) zijn 75ste huwelijksverjaardag. Het is een moment dat de meesten onder ons nooit zullen meemaken. En wat nog straffer is: tot vorig jaar leefde het koppel nog zelfstandig in zijn eigen huis in de Toekomstlaan

Lees meer »

De Hogestraat in Hooglede heeft nieuw fietspad en rotonde

In de Hogestraat werd een nieuw fietspad en een gloednieuwe rotonde aangelegd. Die werkzaamheden kaderen in functie van de aanleg van het nieuw recyclagepark. “Op die manier krijgen we een duidelijke en veilige ontsluiting van het recyclagepark op de voormalige site van de steenbakkerij”, verduidelijkt burgemeester Frederik Demeyere (CD&V). Het nieuwe fietspad werd officieel ingefietst
The post De Hogestraat

Lees meer »

Leffingeleuren lost twaalf nieuwe namen

Festival Leffingeleuren in Leffinge bij Middelkerke heeft woensdag twaalf nieuwe namen bekendgemaakt. De organisatie pakt uit met namen als Mclusky, Snapped Ankles, Beige Banquet en Talk Show. Eerder kregen Suuns, Rendez Vous en Deeper al een plekje op de affiche.
The post Leffingeleuren lost twaalf nieuwe namen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouwplezier te huur bij Brickfun

De naam van hun bedrijfje zegt het helemaal: Brickfun4rent. Blokjesplezier te huur: Kristof en Wendy verhuren Lego-sets. “Niet iedereen wil of kan veel geld uitgeven aan iets wat je één keer maakt en dan weer in de doos stopt. Dus is dit een ideale oplossing”, klinkt het.
The post Bouwplezier te huur bij Brickfun appeared first on KW.be.

Lees meer »