Kimberly L. (32), die vriend met mes neerstak, blijft een maand langer in de gevangenis

De 32-jarige Kimberly L. blijft een maand langer in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer dinsdag beslist. De vrouw is aangehouden nadat ze haar vriend Sam De Pourck (33) neerstak.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zelfs zijn bellenblazer kost 200 euro”: prins Archie wordt 5 jaar, en zo ziet zijn luxeleventje in LA eruit

Archie Mountbatten-Windsor, prins van Groot-Brittannië, is deze week vijf jaar oud geworden. Van het koninklijke leven in Buckingham Palace herinnert hij zich niets meer, maar zijn eigen bestaan in de States moet er niet voor onderdoen. Hij en z’n zusje Lilibet, de kinderen van prins Harry (38) en Meghan Markle (42), baden in luxe. Van een enorme villa tot de

Lees meer »

Luc en Linda uit Zwevegem varen in gouden huwelijksbootje

Op 19 april konden Luc Catelein en Linda Verkest hun gouden huwelijksjubileum vieren. Schepenen Desmet en Degezelle trokken naar het huis van de jubilarissen in het Bloemenhof om het echtpaar te feliciteren en de klassieke geschenken over te maken.
The post Luc en Linda uit Zwevegem varen in gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Blankenberge, Middelkerke, De Haan, Knokke-Heist, Zonnebeke, Roeselare, Torhout én Waregem

Van 3 juli tot en met 21 augustus kan je opnieuw terecht op diverse locaties in West-Vlaanderen om te genieten van gratis Parkies-concerten. De namen volgen, maar nu al zijn alle West-Vlaamse locaties gekend.
The post Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Blankenberge, Middelkerke, De Haan, Knokke-Heist, Zonnebeke, Roeselare, Torhout én Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart Vandamme is biljartkampioen bij Nooit Moe

Biljartclub Nooit Moe, met als lokaal café De Pauw in de Diksmuidestraat, organiseerde zijn kampioenfeest. Bart Vandamme werd afgelopen seizoen kampioen en werd in de bloemen gezet door zijn clubgenoten. (BCH/foto JCR)
The post Bart Vandamme is biljartkampioen bij Nooit Moe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Gistel?

Hoe goed ken jij de stad van de Heilige Godelieve? Weet je nog wie Sylveer Maes was en welk café hij ooit uitbaatte? Of waarom Zevekote in 2017 plots even wereldnieuws was? Waag dan je kans in deze op en top Gistelse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Gistel? appeared first on KW.be.

Lees meer »