Ex-man van Kimberly (32) die vriend met een mes om het leven bracht, getuigt: “Ik werd wakker en ik zag haar met een mes”

Toen hij hoorde wat zijn ex-vrouw Kimberly L. (32) had gedaan, was Geoffrey Nuytens (34) niet verbaasd. “Dit kon ik zijn, ging direct door mijn hoofd.” Ook hij werd tijdens hun toxische relatie door haar bedreigd met een mes. “In vijf minuten tijd kon ze tien emoties hebben.”

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik

Lees meer »

Verkiezingsaffiches Zuhal Demir vernield en beklad: hoe schadelijk is dat voor een politicus of partij?

In zowat de hele provincie Limburg worden de verkiezingsaffiches van Zuhal Demir beklad en vernield. Sommige affiches zijn in brand gestoken, op andere plaatsen werd haar naam of gezicht besmeurd met rode verf. Sommige affiches werden zelfs beklad met hakenkruisen en zware beledigingen. "Dit hoort er jammer genoeg bij", zegt expert politieke communicatie Reinout Van Zandycke.

Lees meer »

Dorine gaat met pensioen na 40 jaar bij het poets- en keukenpersoneel van Scholengroep Sint-Rembert: “Collega’s waren mijn familie”

Na ruim 40 jaar is Dorine Eeckhoudt, een van de boegbeelden van het poets- en keukenpersoneel van de plaatselijke Scholengroep Sint-Rembert, met pensioen gegaan. “Het werk op zich zal ik niet missen”, zegt ze. “Maar de collega’s des te meer.”
The post Dorine gaat met pensioen na 40 jaar bij het poets- en keukenpersoneel van Scholengroep Sint-Rembert: “Collega’s waren

Lees meer »

Israëlisch leger roept burgers in oosten van Rafah op tot evacuatie

Het Israëlische leger heeft de inwoners van Rafah, in het zuiden van Gaza, opgeroepen om onmiddellijk meer gebieden van de stad te verlaten. De mededeling werd op het berichtenplatform X geplaatst. De inwoners worden opgeroepen om vooral de gebieden in het oosten van de stad te verlaten. De Verenigde Staten hebben nochtans gedreigd om geen aanvalswapens meer te leveren aan

Lees meer »

Recordaantal leerlingen schrijft zich in voor Brussels secundair onderwijs: meer dan 600 plaatsen tekort

Een recordaantal leerlingen uit basisscholen heeft zich aangemeld voor het Nederlandstalig secundair onderwijs in Brussel. 603 leerlingen hebben echter geen plaats gekregen in de A-stroom en in de B-stroom waren er bijna dubbel zoveel inschrijvingen als beschikbare plaatsen. "Paniek is niet nodig", zegt Petrus Van den Cruyce van het Lokaal Onderwijsplatform Brussel. "Er zitten veel dubbele inschrijvingen bij."

Lees meer »

Briljant voor Maria en Etienne

Op donderdag 2 mei vierden Etienne Muysewinkel en Maria Willocx hun 65ste huwelijksverjaardag. Het koppel heeft drie kinderen (Annick, Dominique en wijlen Steve), vijf kleinkinderen (Christophe, Stéphanie, Xavier, Didier en Charlotte) en vier achterkleinkinderen (Louis, Henri, Amalia en Alexandre). Het koppel leerde elkaar kennen via de zus van Etienne die een vriendin was van Maria.
The post Briljant voor

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »