Ex-man van Kimberly (32) die vriend met een mes om het leven bracht, getuigt: “Ik werd wakker en ik zag haar met een mes”

Toen hij hoorde wat zijn ex-vrouw Kimberly L. (32) had gedaan, was Geoffrey Nuytens (34) niet verbaasd. “Dit kon ik zijn, ging direct door mijn hoofd.” Ook hij werd tijdens hun toxische relatie door haar bedreigd met een mes. “In vijf minuten tijd kon ze tien emoties hebben.”

 

Meer krantenkoppen in België

Umicore gaat germanium helpen verwerken in Congo in ruil voor aankoopcontract van de kostbare grondstof

De Belgische metaaltechnologiegroep Umicore heeft een overeenkomst afgesloten met STL, een dochteronderneming van het Congolese staatsbedrijf Gécamines. Umicore zal technische steun verlenen in een nieuwe verwerkingsfabriek in Lubumbashi, in ruil voor exclusieve toegang tot het verwerkte germanium. Dat moet meer plaatselijke jobs opleveren in Congo en meer inkomsten voor Umicore.

Lees meer »

KIJK. Israëlische ambassadeur haalt VN-Handvest door versnipperaar als protest tegen Palestijns lidmaatschap

De Israëlische VN-ambassadeur Gilad Erdan heeft tijdens een toespraak een kopie van het Handvest van de Verenigde Naties door een versnipperaar gehaald. De opvallende stunt was een protestactie tegen de stemming over het Palestijnse VN-lidmaatschap. Eerder vandaag werd die resolutie met een grote meerderheid goedgekeurd. “Schaam jullie”, zegt Erdan tijdens zijn uithaal.

Lees meer »

“Ik had iedereen wijsgemaakt dat ik een ingreep moest ondergaan”: een eerste gesprek met de winnaar van ‘De mol’

Hij mocht dankzij ‘De mol’ met Lukaku voetballen en zag zo tot zijn eigen verbijstering een jeugddroom uitkomen. Maar Bernard Balcaen (33), leerkracht lager onderwijs, is als winnaar ook in één klap 24.160 euro rijker. Een mooi bedrag, waar hij heel wat plannen mee heeft, vertelt hij in een eerste gesprek over zijn deelname. Hoe hij de mol ontmaskerde? Door

Lees meer »

SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale

SK Eernegem is weer een tweedeprovincialer. Dankzij twee goals van Robbe Colpaert in het vierde kwartier nam Eernegem de maat van Olympic Ledegem. In een cupwedstrijd vielen nog rode kaarten voor Eernegemnaar Gillian Pype (74’) en thuisspeler Ward Vermeulen (87’).
The post SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ is geen ‘nieuwe man’: “Ik wil dat mijn vrouw voor het huishouden zorgt”

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

Verkeersproblemen door dringende inspectiewerken

Op maandag 13 en dinsdag 14 mei tussen 08.30 en 11.30 uur zullen dringende inspectiewerken uitgevoerd worden aan het rioleringsnetwerk in de Generaal Eisenhowerstraat, tussen de Vrije Basisschool en de Gasthuisstraat in Kuurne.
The post Verkeersproblemen door dringende inspectiewerken appeared first on KW.be.

Lees meer »