Julien moet BMW inleveren wegens technisch mankement, maar zijn auto ging twee jaar geleden al in vlammen op

Een recente oproep van BMW om zijn wagen binnen te brengen wegens een mogelijk technisch mankement roept bij Hemiksemnaar Julien Herremans bijzonder nare herinneringen op. Twee jaar geleden ging zijn BMW 520 D Gran Turismo op vakantie in Italië om een onverklaarbare reden in vlammen op. “Ik kreeg een paraplu en 2.000 euro als compensatie.”

 

Meer krantenkoppen in België

Luc en Tine scoren op TripAdvisor met hun chambres d’hôtes in Zuid-Frankrijk: “We staan tussen de 25 beste in heel Frankrijk”

Voor het derde jaar op rij ontvingen Luc en Tine De Wart de ‘Travelers’ Choice Awards Best of the Best’ van TripAdvisor’. Die onderscheiding komt er op basis van de recensies van gasten het voorbije jaar. Luc en Tine ruilden de Belgische kust elf jaar geleden in voor Zuid-Frankrijk, waar ze chambres d’hôtes La Mouline runnen. “Dat we op de

Lees meer »

Liever één resultaat in de hand dan tien filosofieën in de lucht: op zoek naar het voetbal-DNA van Nicky Hayen

Nicky Hayen (43) heeft zijn start als hoofdcoach van Club Brugge niet gemist. Hij loodste Club in het spoor van competitieleider Anderlecht én naar de halve finale in de Conference League. Maar waar staat de trainer Nicky Hayen voor? Op het eerste gezicht lijkt Hayen een coach die veeleer een resultaat nastreeft dan een herkenbare filosofie. “Als je ziet hoé

Lees meer »

Jolien heeft de beste buren van Waregem

“Mijn ouders verdienen een bloemetje”, mailt Jolien Malfait (30) naar KW. “Ze zijn niet alleen mijn ouders maar worden binnenkort ook mijn buren. Wie bouwt, weet dat dit de nodige stress en frustraties met zich meebrengt. Maar mijn ouders zijn hierin een grote steun.”
The post Jolien heeft de beste buren van Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

13-jarige vindt verloren Lego-octopus na 25 jaar op Brits strand

Liutauras ontdekte een zeldzaam stukje Lego dat meer dan 25 jaar geleden in zee was gevallen en nu aangespoeld is op een strand in Cornwall. De dertienjarige jongen had al twee jaar lang gezocht naar de plastic octopus. Het stukje behoorde tot de miljoenen legoblokjes die in 1997 in de zee terechtkwamen.

Lees meer »

Roularta Media Group is meest aantrekkelijke werkgever van West-Vlaanderen én achtste van het hele land: “We zijn apetrots”

Roularta Media Group mag zich de achtste meest aantrekkelijke werkgever van België noemen. Dat blijkt uit het Employer Brand Research 2024-rapport van HR-dienstverlener Randstad. Het Roeselaarse mediabedrijf duikt in een jaar tijd van de 52ste plaats recht de top tien binnen. Het is meteen ook het hoogst genoteerde West-Vlaamse bedrijf op deze prestigieuze ranking.
The post Roularta Media Group is

Lees meer »

LIVEBLOG ROMANDIË. Toptijd van Maikel Zijlaard, Gianni Vermeersch voorlopig vierde in ultrakorte tijdrit

Het klassieke voorjaar zit erop na Luik-Bastenaken-Luik, dus gaat de blik op de eerste grote ronde van het seizoen: de Giro d’Italia. De traditionele voorbereidingskoers van de Giro is de Ronde van Romandië. Die opent traditioneel met een proloog, een ultrakorte tijdrit van 2,3 kilometer. Het parcours telt bijzonder veel bochten en moet explosieve renners goed liggen. Kan Thibau Nys

Lees meer »

Nieuwe jetscooters voor strandredders

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen (IKWV) ontving vandaag vier splinternieuwe jetscooters. Deze worden binnenkort ingezet in verschillende badplaatsen, waaronder ook Oostende. De vaartuigen moeten de veiligheid van strandgangers én redders verhogen.
The post Nieuwe jetscooters voor strandredders appeared first on KW.be.

Lees meer »