13-jarige vindt verloren Lego-octopus na 25 jaar op Brits strand

Liutauras ontdekte een zeldzaam stukje Lego dat meer dan 25 jaar geleden in zee was gevallen en nu aangespoeld is op een strand in Cornwall. De dertienjarige jongen had al twee jaar lang gezocht naar de plastic octopus. Het stukje behoorde tot de miljoenen legoblokjes die in 1997 in de zee terechtkwamen. 

Meer krantenkoppen in België

Maleisisch international zwaargewond na aanval met bijtend zuur, zijn topvoetballers er mikpunt van brutaal geweld?

Maleisië verkeert in shock na een brutale aanval op voetbalinternational Faisal Halim (26). De aanvaller werd zondag tijdens een winkelbezoek net buiten hoofdstad Kuala Lumpur overgoten met zwavelzuur en ligt met zware brandwonden in het ziekenhuis. Hoewel de motieven van de daders nog niet bekend zijn, is er mogelijk meer aan de hand. Want eerder deze week raakte Akhyar Rashid,

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-ALAVES. Courtois moet al meteen vol aan het werk

Courtois & co nemen het in eigen huis op tegen Alaves. Ondanks dat Real al de kampioenenviering heeft gehad, willen ze deze match zeker niet verliezen. Alaves staat elfde en heeft 42 punten. Tegen de verwachting in staat Courtois terug in de basis, houdt hij z’n netten schoon? Volg het in onderstaande liveblog!

Lees meer »

De Gulden Hert herrijstals café Dronken Ezel

Na een grondige renovatie van café De Gulden Hert is vorige vrijdag op het Marktplein café Dronken Ezel feestelijk geopend. Veronique Herman (53) staat achter de toog als uitbaatster, Arne Hellebuyck (33) is de eigenaar.
The post De Gulden Hert herrijstals café Dronken Ezel appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter Romina Van Camp volgt getuigenis Stormy Daniels tegen Donald Trump: “Zij is ad rem en zelfzeker, hij luistert onderuitgezakt”

Stormy Daniels nam gisteren voor een tweede keer plaats in de getuigenbank in de rechtbank in New York. Deze keer voor een stevig kruisverhoor door de advocaten van Donald Trump. Onze Amerika-correspondente Romina Van Camp volgde de getuigenis van Stormy Daniels exclusief van in de rechtszaal. De strategie van de verdediging was duidelijk: Daniels portretteren als een gekke, onbetrouwbare en

Lees meer »

Vrouw veroordeeld omdat ze geld van vervalste overschrijvingen ontving

Een 37-jarige vrouw uit Wemmel heeft vier maanden cel met uitstel en 800 boete gekregen wegens oplichting. C.B. liet geld van overschrijvingen die uit brievenbussen uit Koksijde werden gestolen, en daarna vervalst werden, op haar rekening overschrijven, om dat geld dan aan een andere man te betalen.
The post Vrouw veroordeeld omdat ze geld van vervalste overschrijvingen ontving appeared

Lees meer »

Diamant voor Thérèse Devlamynck en José Pillen

Thérèse Devlamynck (79) en José Pillen (86) trouwden op 21 april 1964 in Ingelmunster en vierden hun diamanten huwelijksverjaardag in aanwezigheid van hun familie en schepen van Burgerzaken Stefaan Van Coillie. Zij van Meulebeke en hij van Ingelmunster leerden elkaar kennen in dancing Bristol. Ze besloten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje te stappen. José
The post Diamant voor

Lees meer »

Na meer dan 20 jaar weer een afdeling van Vooruit in Maldegem

Na 20 jaar heeft de socialistische familie weer voet aan de grond in Maldegem. In aanwezigheid van voormalig voorzitter van Vooruit Conner Rousseau, federaal Volksvertegenwoordiger Joris Vandenbroucke en burgemeester van Zelzate Brent Meuleman, werd zaterdagnamiddag in café Twit Peird de officiële start van de Maldegemse afdeling van Vooruit gegeven.
The post Na meer dan 20 jaar weer een afdeling

Lees meer »