Topdesigner Alessandro Michele aan de slag bij Valentino

18:38 Alessandro Michele, die eind 2022 opstapte als creatief directeur van het Italiaanse modehuis Gucci, gaat vanaf volgende week aan de slag bij Valentino, een ander Italiaans merk. 

Meer krantenkoppen in België

Medewerkers Roeselaarse woonzorgcentra hebben voortaan vrije kledingkeuze

Werkkledij in de woonzorgcentra van Motena beklemtonen vanaf nu ook de welkom-filosofie die de zorgorganisatie hoog in het vaandel draagt. En daar zijn niet alleen de medewerkers van de woonzorgcentra gelukkig mee, maar ook de bewoners.
The post Medewerkers Roeselaarse woonzorgcentra hebben voortaan vrije kledingkeuze appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stijn Meuris over het beeld van de week: Puin

De Sint-Annakapel in Lummen werd vorige week feestelijk ingezegend na een grondige renovatie die, zo lezen wij, 500.000 euro gekost heeft. Nog los van het feit dat het een geweldig toeval mag heten dat een verbouwing exact tot op de eurocent een half miljoen kost – hoe groot is de kans, hé?! -, vindt Beeldspraak dat behoorlijk veel geld voor

Lees meer »

26ste sneukelroute tijdens Rerum Novarum

Beweging.net Izegem en Kachtem pakt op zondag 5 mei voor de 26ste keer uit met een sneukelroute en dit naar aanleiding van Rerum Novarum, het feest van de Christelijke Arbeidersbeweging. “Op die dag herdenken we de encycliek van Leo XIII”, zegt Donald Horré van Beweging.net.
The post 26ste sneukelroute tijdens Rerum Novarum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende cavaproducent Freixenet zet tijdelijk 80 procent van zijn personeel aan de deur: “Is uitzonderlijke maatregel”

Ook de Spaanse cavaproducent Freixenet ondervindt de gevolgen van de ernstige droogte in het land. Door de hevige zon drogen de wijngaarden uit en verschrompelen de druiven. Om overeind te blijven neemt Freixenet een ingrijpende beslissing: 615 werknemers, bijna 80 procent van de totale werkkracht, wordt vanaf mei tijdelijk op non-actief gezet. “We hebben te maken met een uitzonderlijke maatregel”.

Lees meer »

Politie Westkust betrapt 17 bestuurders onder invloed tijdens controleactie

Politiezone Westkust hield afgelopen weekend een controleactie op drie plaatsen op haar grondgebied. 239 bestuurders moesten een ademtest afleggen en voor 17 bestuurders of 7% was die positief. Er konden geen verdachte handelingen in het kader van transmigratieproblematiek gedaan worden, waar de politie extra waakzaam voor is.
The post Politie Westkust betrapt 17 bestuurders onder invloed tijdens controleactie appeared first

Lees meer »

President Joe Biden: “Ik ben een volwassen man die het opneemt tegen een zesjarige”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zaterdag tijdens het jaarlijkse ‘Correspondents’ Dinner’ voor de verslaggevers van het Witte Huis de draak gestoken met zijn politieke rivaal Donald Trump. Daarbij verwees het 81-jarige Amerikaanse staatshoofd met een knipoog naar de bezorgdheden over zijn eigen leeftijd. “Leeftijd is een probleem”, dixit Biden, “ik ben een volwassen man die het opneemt tegen een

Lees meer »