Beste Filip Dewinter, uw partij zal eerst afrekenen met vervelende leden van het eigen volk

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Willy De Bouvrie stelt ‘Waregem-Wielerstad’ voor

Op vrijdag 17 mei 2024 om 19.00 uur in de Bibbox is het eindelijk zover: de langverwachte boekpresentatie van ‘Waregem Wielerstad’, geschreven door de gepassioneerde auteur Willy De Bouvrie. In een hartelijk gesprek heeft De Bouvrie zijn diepste inspiratiebronnen en visie op dit boek met ons gedeeld.
The post Willy De Bouvrie stelt ‘Waregem-Wielerstad’ voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisselen en twerkcompetities: rechtstreeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleister (maar soms loopt het ook mis)

24 uur per dag live in contact staan met mensen die 5.000 kilometer verderop leven. Dat is het concept van The Portal, een technologisch kunstwerk dat Dublin en New York met elkaar verbindt. Toevallige voorbijgangers krijgen de kans om naar elkaar te zwaaien, meer flirterige types twerken en wisselen nummers uit. In een mum van tijd is de spitsvondige creatie

Lees meer »