Vrouw (53) in levensgevaar na zware klap tegen boom

Een 53-jarige vrouw uit Oostkamp verkeert in levensgevaar na een zwaar verkeersongeval in Ruddervoorde. De automobiliste knalde met haar wagen tegen een boom en moest door de brandweer bevrijd worden uit het wrak.

 

Meer krantenkoppen in België

Kledingketen Scotch & Soda jaar na doorstart weer failliet

Het van oorsprong Nederlandse modemerk Scotch & Soda is ruim een jaar na een doorstart opnieuw failliet, meldt het bedrijf. Het merk ging al eens failliet, maar werd in maart vorig jaar overgenomen door Bluestar Alliance, een Amerikaanse onderneming die meerdere modemerken bezit. Dit keer is ook voor de vestigingen in ons land, maar ook Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk het

Lees meer »

MR en Les Engagés gaan Waalse regering vormen en klikken zich aan elkaar vast voor de federale en Brusselse regeringsonderhandelingen

MR en Les Engagés, de grote winnaars van de verkiezingen in Franstalig België, gaan onderhandelen over de vorming van een Waalse Gewestregering en een Franse Gemeenschapsregering. Dat hebben partijvoorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) en Maxime Prévot (Les Engagés) aangekondigd op een gezamenlijke persconferentie. Ook in Brussel en op het federale niveau klikken MR en Les Engagés zich aan elkaar vast.

Lees meer »

Ex-medewerker sportdienst Oostkamp riskeert 18 maanden voor het bezit van duizenden foto’s en filmpjes van kindermisbruik

Een ex-medewerker van de Oostkampse sportdienst riskeert in beroep 18 maanden cel met uitstel voor het bezit van duizenden foto’s en filmpjes van kindermisbruik. In eerste aanleg kreeg hij een autonome probatiestraf, maar dat vindt het parket niet passend.
The post Ex-medewerker sportdienst Oostkamp riskeert 18 maanden voor het bezit van duizenden foto’s en filmpjes van kindermisbruik appeared first

Lees meer »

Cynthia meegesleurd door bange hond wanneer ze aangevallen worden door een kwade kalkoen: “Dat beest had vlijmscherpe klauwen”

New Yorker Cynthia Bartlett wilde vorige maand haar hond Buddy uitlaten, maar de rustige wandeling veranderde plots in een hevige strijd toen ze het pad van een wilde kalkoen kruiste. De jonge labrador was eerst nieuwsgierig, maar vluchtte snel weg toen de grote vogel de aanval inzette. “Ik panikeerde en was bezorgd om mijn hond”, aldus Cynthia die intussen kan

Lees meer »

PORTRET. Kim Yo-jong (36), jongere zus van Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un: “Ze is één van de gevaarlijkste vrouwen ter wereld”

Ze noemde de Amerikaanse president Joe Biden “seniel”, dreigt regelmatig met het inzetten van nucleair geweld en lijkt nu ook het brein achter het sturen van honderden afvalballonnen naar Zuid-Korea. Wie is Kim Yo-jong, de jongere zus van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un? En wat is haar rol in het regime? Een portret.

Lees meer »

SK Roeselare en Eendracht Hooglede slaan de handen in elkaar

Op het jeugdcomplex van SK Roeselare sloot een delegatie van het Roeselaarse jeugdbestuur een overeenkomst af met het hoofdbestuur van Eendracht Hooglede om een samenwerking aan te gaan.
The post SK Roeselare en Eendracht Hooglede slaan de handen in elkaar appeared first on KW.be.

Lees meer »