Twee discutabele penaltyfases in dol slot: zowel Cercle als Anderlecht claimden strafschop na vermeend hands

Geen goals, maar wel twee discutabele strafschopfases in een dolle slotfase tussen Cercle en Anderlecht. De Vereniging claimde een penalty na hands van Angulo, paars-wit deed hetzelfde nadat Daland de bal met de arm beroerde. 

Meer krantenkoppen in België

“Dit moment is niet toevallig”: Roger Housen legt uit waarom Poetin zijn defensieminister heeft ontslagen en wat de gevolgen zijn voor de oorlog

Russisch president Vladimir Poetin heeft na 12 jaar en in volle oorlogstijd zijn minister van Defensie aan de kant geschoven. Waarom moet Poetins vertrouweling Sergej Sjojgoe nu plaats maken? En wat betekent deze machtswissel voor Rusland en de oorlog in Oekraïne? Oud-kolonel Roger Housen beantwoordt jouw zeven meest prangende vragen.

Lees meer »

Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen”

Unizo Roeselare heeft, met het oog op de lokale verkiezingen in oktober, een aantal prioriteiten opgelijst die ze nu al aan de lokale politici hebben overhandigd. Op een gemoedelijke avond in het kasteel van Rumbeke luisterden ondernemers en politici naar elkaar.
The post Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen” appeared

Lees meer »

Katleen Van Steen kiest voor lijst ‘Ja!’ van Piet De Groote: “Er was bij mij iets gebroken”

De nieuwe lijst Ja!, waarmee voormalig burgemeester Piet De Groote de macht wil heroveren, krijgt steeds meer vorm. De voorbije dagen werden een reeks namen van kandidaten bekendgemaakt, waarvan onafhankelijk gemeenteraadslid Neil Couhysder en gemeenteraadsvoorzitter Katleen van Steen, die Gemeentebelangen verlaat, de bekendste zijn. “Ik kon mij niet langer verzoenen met de gang van zaken bij Gemeentebelangen, zoals met het

Lees meer »