Antwerpse topdarter Kim Huybrechts loopt dubbele sleutelbeenbreuk op: “Langs achter aangevallen na bekerfinale voetbal”

De Antwerpse dartsspeler Kim Huybrechts heeft zijn rechtersleutelbeen gebroken. Hij vertelt dat hij aangevallen werd door een onbekende en een trap kreeg. Dat gebeurde gisteren na de bekerfinale voetbal tussen Union en Antwerpen aan het Koning Boudewijnstadion in Brussel, toen hij terugging naar de supportersbussen. 

Meer krantenkoppen in België

In Den Grooten Moriaen organiseert pronostiek voor het EK voetbal

Uitbater Sebastien Bonnier van de retroherberg In Den Grooten Moriaen aan het Nationaal Tabaksmuseum in de Koestraat in Wervik organiseert naar aanleiding van het EK voetbal vanaf vrijdag 14 juni in Duitsland opnieuw een pronostiek. Deelname kost tien euro. De eerste opdracht is het invullen van de score van alle wedstrijden in de voorronde.
The post In Den Grooten

Lees meer »

Probeerde Tinne Van der Straeten het Internationaal Energieagentschap te manipuleren over de kernuitstap?

Vorige vrijdag haalt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) in ‘Terzake KIES24’ plots een document uit 2021 boven. Daaruit zou blijken dat federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) op eigen houtje probeerde een advies van het Internationaal Energieagentschap te schrappen. Dat adviseerde toen al – nog vóór de oorlog in Oekraïne – om onze kerncentrales te

Lees meer »

“Wat als hij EK niet haalt? Normaal is 24 spelers genoeg”: zorgen rond blessure Meunier, roept Tedesco geen vervanger op?

Thomas Meunier (32) is geblesseerd uitgevallen tijdens de uitzwaaimatch van de Rode Duivels tegen Luxemburg. De verdediger van Trabzonspor, die verrassend als linksachter speelde, greep naar de binnenkant van z’n rechterbil. Verpest de spierblessure z’n EK-deelname? Bondscoach Domenico Tedesco, die ook Axel Witsel uit voorzorg wisselde, ziet het alvast eerder somber in.

Lees meer »

Olievervuiling in de Brugse reitjes nabij ‘t Zand

Vlakbij het Concertgebouw is, ter hoogte van de Kapucijnenbrug, vervuiling van de reitjes in Brugge vastgesteld. Het gaat om olievervuiling. De Milieudienst van de stad Brugge heeft absorberende dammen in het water gelegd om het euvel op te lossen.
The post Olievervuiling in de Brugse reitjes nabij ‘t Zand appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Barman Bram uit ‘First Dates’ laat hond uit in pyjama (of is het een boxershort?): “Ik wil niet weten wat mensen denken”

Bram Van Geert (34), bekend als de barman van het VRT-programma ‘First Dates’, is in zijn pyjama gaan wandelen met zijn hond. Al heeft hij naar eigen zeggen niet echt een pyjama. “Ik slaap in mijn boxershort”, laat hij zien in een video. Tegenwoordig is Bram lifecoach en deelt hij zijn tips met zijn volgers. Met deze actie wou hij

Lees meer »

Brussels Airlines breidt Afrikaans netwerk uit: “Nog nooit naar zoveel Afrikaanse bestemmingen gevlogen als nu”

De Duitse CEO van Brussels Airlines, Dorothea von Boxberg, heeft iets te vieren: een nieuwe, prestigieuze langeafstandsbestemming naar Nairobi. Het is een nieuwe stap in de geleidelijke uitbreiding van het Afrikaanse netwerk. “Nog voor de eerste vlucht vandaag hebben we al 50.000 tickets van Brussel naar Nairobi verkocht”, zegt de CEO aan De Tijd.

Lees meer »

Gouden feest voor Jacques Carpentier en Edith Hespeel

Jacques Carpentier (80) en Edith Hespeel (80), uit de Hallertaulaan in Poperinge, vierden hun gouden huwelijksjubileum. Op 31 mei 1974 stapten ze in het huwelijksbootje.
The post Gouden feest voor Jacques Carpentier en Edith Hespeel appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “K3 was al goed voor waanzinnig veel miljoenen aan inkomsten”: medewerkers ontrafelen de succesformule

Nu ‘De 3 Biggetjes’ bijna zijn uitgezongen, ruikt K3 al volop de zee. Hun gloednieuwe show ‘Zeesterren’ kende de voorbije week een explosieve start van de ticketverkoop, later dit jaar lonkt alweer de bioscoop. Zangeressen komen en gaan, maar K3-het-merk blijft bezoekers en streams nog steeds in miljoenen tellen. Af en toe wat nieuw vernis om de succesformule te vrijwaren

Lees meer »