Leuvens bedrijf geeft extra dag vakantie aan werknemers die met de fiets naar het werk komen

De werknemers van boekhoudkantoor SBB uit Leuven die vandaag met de fiets naar het werk zijn gekomen, krijgen een extra dag vakantie. Het bedrijf doet dat naar aanleiding van de #ikfietsnaarhetwerk-dag. 25 werknemers gingen op het voorstel in en kwamen vanochtend in het gezelschap van wielercommentator José De Cauwer samen naar het werk. 

Meer krantenkoppen in België

NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE

Het Colisee Theater in Blankenberge is vanaf de herfst de thuishaven voor de allerbeste stand-up comedy. Met ‘Comedy Colisee Live’ schrijven WP Events en Comedy Oostende samen een nieuwe pagina in de lange traditie van humor aan zee.
The post NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw van vermist Vlaams echtpaar op Tenerife is teruggevonden

Laura Trappeniers, de 66-jarige vrouw die samen met haar echtgenoot Marc Olbrechts (71) als vermist was opgegeven op het Spaanse eiland Tenerife, is teruggevonden. Dat melden de Spaanse autoriteiten. Of de vrouw ook nog in leven is, is voorlopig onduidelijk. Olbrechts is nog steeds vermist.

Lees meer »

Izegemnaar Victor Desender (20) racet in zijn eigen stad

Victor Desender (20) staat op donderdag 9 mei aan de start van de TVH Triatlon Izegem. Na mechanische pech vorig jaar en een recente operatie hoopt het aanstormende jong geweld uit Kachtem er nu in de top zeven te eindigen.
The post Izegemnaar Victor Desender (20) racet in zijn eigen stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wanneer zelfs 35 jaar cel geen beterschap brengt: onverbeterlijke dief alwéér veroordeeld voor feiten in Brugge, Kortrijk en Roeselare

Petru B. (48) sprokkelde in zijn carrière al meer dan 35 jaar cel bijeen in verschillende landen, maar dat weerhield de Roemeen er niet van om nieuwe feiten te plegen.
The post Wanneer zelfs 35 jaar cel geen beterschap brengt: onverbeterlijke dief alwéér veroordeeld voor feiten in Brugge, Kortrijk en Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

ANALYSE. “Waarom leven de verkiezingen nog niet bij de kiezer? De inzet is nochtans hoog”

“Het versleten partijlandschap is bevroren, mede door het kiesstelsel en de partijfinanciering”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent) “De wereld is de voorbije decennia stevig veranderd, het politiek aanbod volgde niet. Hoogstens wat nieuwe gezichten en partijnamen, een mislukt experiment met kartels, of onnozele dansjes op TikTok. Maar het blijft kleinkunst.”

Lees meer »