NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE

Het Colisee Theater in Blankenberge is vanaf de herfst de thuishaven voor de allerbeste stand-up comedy. Met ‘Comedy Colisee Live’ schrijven WP Events en Comedy Oostende samen een nieuwe pagina in de lange traditie van humor aan zee.

Maak je klaar voor live-entertainment zonder franjes: één iemand op het podium laat je de hele avond lachen. Geboren vertellers met een pittig talent voor snedige one-liners overspoelen je een avond lang met golf na golf aan grappen. Elke eerste vrijdag van de maand klimt een stand-up comedian op het podium. De spits wordt afgebeten door kustbewoner Piv Huvluv op vrijdag 4 oktober, en nadien passeren onder meer Raf Coppens, Mohsin Abbas, Ehran Demirci en Vincent Voeten.

Ben Van de Keybus, zaakvoerder van WP Hotels en Events: ‘Het Witte Paard staat al decennialang synoniem met humor, als thuishaven van grote namen als Gaston & Leo en Jacky Lafon. Met dit nieuwe initiatief schrijven we een nieuw hoofdstuk, waarbij het hele jaar lang de grootste namen in de hedendaagse stand-up comedy langskomen. Een nieuw podium voor komisch talent’.

Geert Hoste © Like It

Geert Hoste, bestuurder van WP Hotels en Events vult aan: ‘De lach is altijd een belangrijk deel geweest van Het Witte Paard. Comedy Colisée Live biedt een ambitieuze line-up, met een mix van jong talent, bekende gezichten en pure klasbakken in het genre’.

Dimitri Vierstraete

Dimitri Vierstraete, zaakvoerder van Comedy Oostende, nodigt iedereen uit om nu al tickets te reserveren: ‘Het is een match made in heaven: de art-deco sfeer van het Colisee Theater vormt het perfecte decor voor de meest spitsvondige, scherpe en grappige comedians van dit moment. De hoge kwaliteit van de shows in combinatie met de voordelige tarieven, zorgt ervoor dat we een uniek aanbod brengen’. (PADI)

De ticketverkoop via Comedy | Het Witte Paard (wpevents.be) is al gestart. Programma: 04/10/2024 – Piv Huvluv – “Zoiets verzin je niet” / 01/11/2024 – Jeron Dewulf – “Latin Lover” /06/12/2024 – Vincent Voeten – “Smaad” / 03/01/2025 – Raf Coppens – “Eet” / 07/02/2025 – Yannick Noben – “Eindejaarsconference 2024” / 07/03/2025 – Special guest – aankondiging volgt / 04/04/2025 – Erhan Demirci – “Verwachtingen” / 02/05/2025 – Mohsin Abbas – “Moh” / 06/06/2025 – Jeroen Verdick – met een nieuwe, avondvullende show

The post NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Uitslagen eindrondes: SK Roeselare houdt sprankeltje hoop op promotie, ook pak extra stijgers uit provinciale reeksen

SK Roeselare moest de meerdere erkennen in Berg en Dal, maar mag nog de troostfinale spelen. KSV Rumbeke stoomt verder door in de interprovinciale eindronde, maar moet nog twee matchen winnen om zeker te zijn van promotie. En in de provinciale reeksen zijn ondertussen ook haast alle kaarten geschud. Wat de Roeselaarse clubs betreft is Club Roeselare nu al zeker

Lees meer »

Bedrag van Vlaamse transfers neemt nog toe, maar gewicht ervan daalt

In euro’s nemen de transfers vanuit Vlaanderen naar Wallonië de komende jaren nog toe, maar in verhouding tot de economie weegt de financieringsstroom minder zwaar. Dat blijkt uit een update van de transfersstudie van de professoren Willem Sas (KU Leuven/University of Stirling) en Tom Truyts (KU Leuven/UCLouvain Saint-Louis Bruxelles) die zaterdag in De Tijd staat.

Lees meer »

NMBS zet kantoorcomplexen aan Brussel-Zuid te koop

De NMBS zoekt een koper voor vier kantoorcomplexen aan het station Brussel-Zuid, goed voor 150.000 vierkante meter. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Normaal zou het consortium dat de nieuwe hoofdzetel van de spoorwegmaatschappij mag bouwen, de sites overnemen.

Lees meer »

Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters

Gewijzigde starturen en een nieuwe aankomstzone. Dat zijn twee van de opvallende veranderingen die de 43ste editie van de loop- en wandelhappening Nacht van Vlaanderen op vrijdag 21 juni ondergaat. Nu het storm loopt met de voorinschrijvingen, hopen de organisatoren op 8.000 deelnemers.
The post Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters appeared first on KW.be.

Lees meer »

VK Langemark-Poelkapelle maakt promotiedroom waar: “De opluchting is heel groot”

Na het eindrondetrauma van vorig jaar kon VK Langemark-Poelkapelle dit keer wel de poort naar derde provinciale openbeuken. De vice-kampioen uit 4D schakelde eerste KSV Oostkamp B uit en verloor daarna nipt van KM Torhout B, maar heeft de promotie toch beet.
The post VK Langemark-Poelkapelle maakt promotiedroom waar: “De opluchting is heel groot” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 7.000 deelnemers op Belgian Coast Walk

De vijfde editie van de AG Belgian Coast Walk heeft zaterdag ruim 7.000 deelnemers naar een zonovergoten kust gelokt. De meest fervente wandelaars zijn al sinds de vroege ochtend onderweg om de 80 kilometer van Knokke-Heist naar De Panne af te leggen.
The post Ruim 7.000 deelnemers op Belgian Coast Walk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Blankenberge stapt in struikelsteenproject voor slachtoffers van het nazigeweld

Op de gemeenteraadszitting werd een reglement voorgelegd om het plaatsen van struikelstenen mogelijk te maken in Blankenberge. Een struikelsteen is een betonnen gedenksteen van 10 bij10 centimeter groot, die in het voetpad voor de laatste verblijfplaats van slachtoffers van het nazigeweld wordt geplaatst. Op de kop zit een messingplaatje met daarop de naam, geboortedatum, deportatiedatum, plaats en datum van overlijden

Lees meer »

Brian Riemer “kan niet wachten” tot “finale” tegen Club Brugge, Verschaeren wil niet over de titel spreken: “Het is nog te vroeg”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. De blik gaat nu al op de wedstrijd tegen Club Brugge. Voor heel Anderlecht zal dat dé finale worden, blijkt uit de reacties. “Als Club nu wint, gelijkspeelt of verliest, zondag wordt

Lees meer »

“Hout is helemaal onze passie”: constructiebedrijf Van Holme uit Reninge bouwt wandelpad in Plopsaland en boomhutten in Senegal

Het zijn drukke tijden voor de firma Van Holme, een constructiebedrijf uit Reninge gespecialiseerd in onder meer straat- en parkmeubilair, wandelpaden, bruggen en vlonders. Begin dit jaar legden ze nog een wandelpad aan in Plopsaland in De Panne en eind vorig jaar bouwden ze een boomhut in Senegal, waar ze sinds 2015 meehelpen met de uitbouw van hotel Les Palétuviers

Lees meer »

Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang”

VZW Kinderopvang De Hoeksteen opent in september een nieuwe kinderopvang in Lichtervelde. Kinderopvang Felix krijgt een onderkomen in het gebouw waar vroeger Café De Zwaan was. “Deze unieke locatie met vele herinneringen voor de Lichterveldse bevolking krijgt op deze manier terug een bestemming.”
The post Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang” appeared first

Lees meer »

Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne

De hulpdiensten werden vrijdag kort voor de middag opgeroepen voor een noodsituatie op de parking van de padelclub in Veurne. Een 33-jarige versufte vrouw moest er samen met haar hond uit een afgesloten wagen worden gehaald.
The post Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin benoemt Michaïl Misjoestin opnieuw tot premier

De Russische president Vladimir Poetin heeft Michaïl Misjoestin (58) opnieuw benoemd tot premier. In Oekraïne heeft president Zelensky de baas van zijn persoonlijke veiligheidsdienst de laan uitgestuurd, nadat bekend werd dat er een Russisch complot was om hem te vermoorden. En Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s, zo is vannacht gemeld. Volg hier alle ontwikkelingen

Lees meer »

Nomineer jouw superbuur!

Op vrijdag 31 mei is het Dag van de Buren en dat laat ook Ichtegem niet onopgemerkt voorbijgaan. Inwoners kunnen hun superbuur nomineren om hem of haar in de bloemetjes te zetten. “Onder het motto: beter een goede buur dan een verre vriend, roepen we al onze inwoners op om een buur waar ze altijd
The post Nomineer jouw

Lees meer »

Jong cd&v voert actie voor betaalbaar wonen: “Straks kunnen we enkel nog een tuinhuis of tent kopen”

De jongeren van cd&v plaatsten tentjes op de Grote Markt van Ieper om actie te voeren voor betaalbaar wonen. De partij pleit voor 225.000 extra woningen om de prijs onder controle te houden. “En jongeren moeten ook gemakkelijker kunnen lenen.”
The post Jong cd&v voert actie voor betaalbaar wonen: “Straks kunnen we enkel nog een tuinhuis of tent kopen”

Lees meer »