President Joe Biden: “Ik ben een volwassen man die het opneemt tegen een zesjarige”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zaterdag tijdens het jaarlijkse ‘Correspondents’ Dinner’ voor de verslaggevers van het Witte Huis de draak gestoken met zijn politieke rivaal Donald Trump. Daarbij verwees het 81-jarige Amerikaanse staatshoofd met een knipoog naar de bezorgdheden over zijn eigen leeftijd. “Leeftijd is een probleem”, dixit Biden, “ik ben een volwassen man die het opneemt tegen een zesjarige”. 

Meer krantenkoppen in België

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »

Hoe ‘De Vlieg’, Brussel en de ‘Blacks’-clan verbonden zijn met de drugsoorlog in Marseille: “Kinderen van 14 jaar worden in kelders gemarteld”

Al jarenlang kleuren de kasseien van Marseille bloedrood door een drugsoorlog die woedt tussen een achttal clans. De ‘Blacks’ zijn daar één van. Hun tentakels reiken tot in onze hoofdstad en ze worden gelinkt aan Mohamed Amra (30), de voortvluchtige crimineel die in Frankrijk bevrijd werd door een gewapend commando en bekendstaat als ‘De Vlieg’. Dit is het verhaal van

Lees meer »

Onbekende Vlamingen worden gedropt in de wildernis van het Hoge Noorden in nieuwe programma ‘Alone’

Moederziel alleen overleven in de wildernis: dat is het concept van het nieuwe programma ‘Alone’ van Play 4 en Streamz. Onbekende Vlamingen worden gedropt in een afgelegen gebied in het Hoge Noorden, zonder smartphone, zonder voedsel, zonder contact met andere kandidaten en zelfs zonder filmploeg. Wie dit “ultieme survivalavontuur” wil aangaan, kan zich vanaf nu inschrijven.

Lees meer »

‘Compostdag’ verhoogt bewustzijn rond afval

Met een heuse ‘Compostdag’ op het containerpark zette stad Gistel het bewust omgaan met groente-, fruit- en tuinafval nadrukkelijk in de kijker. Een quizje hier, kopje koffie en taart daar: het werd naast een leerrijke ook een aangename bedoening.
The post ‘Compostdag’ verhoogt bewustzijn rond afval appeared first on KW.be.

Lees meer »