Renner neemt losgelopen paard in volle koers bij de teugels

 

Tijdens de Belgische beloftekoers Arden Challenge in de provincie Luxemburg verscheen er plots een paard op de weg. Het dier liep achter het peloton aan en dat zag ook Lars Daniels. De 23-jarige renner van Antwerp Cycling Team Kontich kon het dier bij de teugels. Bekijk hier de beelden vanuit de volgwagen.

 

Meer krantenkoppen in België

NAVO wil inzet kernwapens niet uitbreiden naar andere landen

Volgens secretaris-generaal Jens Stoltenberg gaat de NAVO voorlopig geen kernwapens inzetten in andere lidstaten. “Er zijn geen plannen om de huidige regeling voor het delen van kernwapens uit te breiden”, zei Stoltenberg dinsdag op een gezamenlijke persconferentie met de Britse premier Rishi Sunak.

Lees meer »

Grindr-gebruikers klagen datingapp aan voor delen van gevoelige data

Gebruikers van Grindr hebben in een rechtszaak in Londen de datingapp voor de lgbtq+-gemeenschap aangeklaagd. De app zou zonder toestemming van de gebruikers gevoelige persoonlijke informatie hebben gedeeld met reclamebedrijven voor commerciële doeleinden. Dit omvatte naast hiv-testdata ook informatie over etniciteit en seksuele geaardheid.

Lees meer »

1 op 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt

Maar liefst 1 op de 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes bevat fouten. Dat blijkt uit onderzoek van Ive Rosseel, fiscaal adviseur van de ACV-studiedienst, en zijn collega Erik Van Laecke, van de belastingservice van ACV. Belastingplichtigen kunnen zo honderden tot zelfs duizenden euro’s mislopen. Met deze eenvoudige tips kan je dat vermijden.

Lees meer »

“Dit slaat nergens op”: LGBTQ+-organisatie annuleert verkie­zings­de­bat­ten na storm van kritiek over deelname N-VA

De Brusselse LGBTQIA+-organisatie RainbowHouse heeft twee verkiezingsdebatten geannuleerd na een stroom negatieve reacties over de deelname van de N-VA. In een reactie zegt de organisatie “diep bedroefd” te zijn dat er twijfel over zou bestaan dat het discriminatie zou “normaliseren”. N-VA reageert verontwaardigd. “Het moet ophouden met het riedeltje dat wij een extreemrechtse homofobe partij zouden zijn.”

Lees meer »

Miljardairsdochter (16) van bekende Silicon Valley-ondernemers gevonden in busje

De vermiste zestienjarige dochter van twee van de bekendste ondernemers van Silicon Valley, is zaterdagavond gevonden in San Francisco. Dat melden Amerikaanse media. Mint Butterfield zat samen met een man (26) in een bestelwagen. Christopher ’Kio’ Dizefalo, die door de politie wordt omschreven als ’een volwassen vriend’ van het slachtoffer, werd aangehouden en is aangeklaagd wegens ontvoering.

Lees meer »

Eerste bouwstenen Belgisch energie-eiland in de maak

In de haven van Vlissingen verrijzen de eerste bouwstenen van wat later het Prinses Elisabeth Eiland moet worden: een Belgisch miljardenproject in de Noordzee om ons land massaal te voorzien van groene stroom.
The post Eerste bouwstenen Belgisch energie-eiland in de maak appeared first on KW.be.

Lees meer »