Waarom Nederland al vijf maanden aan het formeren is (en steeds meer op België lijkt)

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide gestart: “Nieuwe pendelparking met 160 plaatsen op komst”

De laatste fase van de heraanleg van de stationsparking in Diksmuide start. Daarbij zullen zowel de parking als de overweg tijdelijk zijn afgesloten. “Er komt een volledig nieuwe pendelparking met 160 plaatsen, een fiets- en wandeltunnel onder de sporen en een veilige in- en uitrit”, geeft burgemeester Lies Laridon mee.
The post Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide

Lees meer »

Na de gratis schoolmaaltijden van Vooruit: wat zijn de breekpunten van de andere zes partijen om in een regering te stappen?

De kiezer moet nog naar de stembus en de regeringen zijn nog lang niet gevormd, maar toch vliegen de breekpunten van politieke partijen al in het rond. Een campagnestunt? Mogelijk, maar het zet nog eens duidelijk in de verf welke thema’s elke partij cruciaal vindt. Wat is voor elke partij essentieel om in een regering te stappen? En hoe haalbaar

Lees meer »

Meer dan 200 doden bij overstromingen in Afghanistan

In de Afghaanse provincie Baghlan alleen al zijn meer dan 200 doden gevallen door overstromingen op vrijdag, waarbij 2.000 woningen zijn verwoest. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie. De plotse overstromingen waren het gevolgd van de hevige regenval van vrijdag.

Lees meer »

LIVE. Frankrijk maakt indruk met krachtige ballade op Songfestival, na vakbondsactie VRT: België als 12e aan de beurt

D-day voor België en Nederland op het Eurovisiesongfestival. Zowel onze inzending Mustii als de Nederlandse kandidaat Joost Klein verdedigen vandaag hun landseer tijdens de tweede halve finale van het Songfestival. Volgens de bookmakers maken ze beiden een goede kans om door te stoten. Volg hier live de uitzending, die al even onderbroken werd door een vakbondsactie bij de VRT, om

Lees meer »

Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams

Het jonge wijndomein Lescrauwaet langs de Zomerweg in Jabbeke heeft het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams gekregen. Tot voor enkele jaren werden op het domein nog kerstbomen gekweekt, maar nu is de transitie dus compleet. En de toekomst lonkt.
The post Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams appeared first on KW.be.

Lees meer »