Jumbo-Visma breekt met populairste schaatsdiva: ‘Bij ons staat altijd het team voorop’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Dit is je opponent kleineren”: darter Raman pakt uit met dubbele ‘blinde’ worp, Erik Clarys vindt het ‘not done’

De Belgische darter Brian Raman pakte deze weekop de MODUS Super Series, een alternatieve dartscompetitie, uit met een opvallende actie. ‘The Riddler’ gooide een dubbele ‘no look’ 180 – een maximumscore zonder dat hij bij de derde pijl naar het bord keek. Een zeldzame worp en VTM 2-cocommentator Erik Clarys is niet de grootste fan.

Lees meer »

Havenschool VTI Zeebrugge lanceert crowdfunding-campagne om leerlingen van de tweede graad een onvergetelijke schoolreis te bezorgen

In een tijd waarin kansarmoede steeds meer zichtbaar wordt, is het cruciaal om jongeren de kans te geven om zich te ontwikkelen, ongeacht hun financiële situatie. Met dit in gedachten organiseert Havenschool VTI Zeebrugge een crowdfunding-campagne om leerlingen van de tweede graad een onvergetelijke schoolreis te bezorgen.
The post Havenschool VTI Zeebrugge lanceert crowdfunding-campagne om leerlingen van de tweede

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Kan Leuven de Buffalo’s voor een tweede keer verrassen?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes

De competities in het zaalvoetbal zitten erop en De Plakkers kunnen terugblikken op een mooi seizoen. De eerste ploeg promoveert naar tweede nationale. Het derde team greep de titel en speelt na de zomer in tweede provinciale. En straks komen er nog twee mannenploegen bij.
The post De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion

Een 19-jarige Bredenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij een vijftiger op twee vuistslagen trakteerde in de tribunes van het Brugse Jan Breydelstadion. Het openbaar ministerie eist een werkstraf en een jaar stadionverbod.
The post Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen”

Unizo Roeselare heeft, met het oog op de lokale verkiezingen in oktober, een aantal prioriteiten opgelijst die ze nu al aan de lokale politici hebben overhandigd. Op een gemoedelijke avond in het kasteel van Rumbeke luisterden ondernemers en politici naar elkaar.
The post Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen” appeared

Lees meer »

Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon

In Brugge stapt de Heilig Bloedprocessie opnieuw door de straten van de binnenstad. Mede door de aangename lentezon kwam er een massa volk opdagen voor ‘Brugges Mooiste Dag’. De ruim tweeduizend vrijwilligers, waaronder achttienhonderd figuranten zorgden opnieuw voor een indrukwekkend spektakel.
The post Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »