1 op 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt

Maar liefst 1 op de 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes bevat fouten. Dat blijkt uit onderzoek van Ive Rosseel, fiscaal adviseur van de ACV-studiedienst, en zijn collega Erik Van Laecke, van de belastingservice van ACV. Belastingplichtigen kunnen zo honderden tot zelfs duizenden euro’s mislopen. Met deze eenvoudige tips kan je dat vermijden. 

Meer krantenkoppen in België

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. 13 eigenaars niet te spreken over luxeappartementen in Knokke: “Ik heb 690.000 euro betaald, maar al jaar geen warm water”

Geen of slechte elektriciteit, al een jaar géén warm water, geen badkamerkranen, al een onderaannemer failliet én heel veel geld kwijt. Lake District in Knokke, met 166 appartementen van 450.000 tot 1,3 miljoen euro, moest hét paradepaardje van Paul Gheysens en zijn Ghelamco worden. Maar dat vinden 13 eigenaars absoluut niet. “40.000 euro is in rook opgegaan.” Mailverkeer toont dat

Lees meer »

“Zelfs mijn naaktkat deed auditie!” William Boeva pakt (alweer) uit met vlekkeloos West-Vlaams in ‘Nonkels’

Met voorsprong de grappigste cameo in het tweede seizoen van ‘Nonkels’ is die van William Boeva. De Antwerpse komiek spreekt net als in de eerste reeks perfect West-Vlaams. Geen toeval, zo blijkt. “Wim Willaert trok bij die eerste lezing zijn ogen open: ‘Moh, ge ziet gie tweetalig!’ Geweldig.”
The post “Zelfs mijn naaktkat deed auditie!” William Boeva pakt (alweer)

Lees meer »

Sylvie (43) lanceert zelfhulpgroep voor mensen met een eetstoornis: “Ervaring delen met lotgenoten”

Op 1 mei werd ANBN deelwerking Brugge gelanceerd, de West-Vlaamse afdeling van de vereniging voor mensen met een eetstoornis. De 43-jarige Sylvie Thily, die herstellend is van zowel boulimie als anorexia, is samen met twee lotgenoten de drijvende kracht achter de organisatie. “Elke derde woensdagnamiddag van de maand is er een inloopmoment in ontmoetingscentrum De Zorge in Sint-Kruis”, zegt Sylvie.<br

Lees meer »

Luc De Coghe (72) krijgt weer lof voor Kwaremont Classic

Ondanks het mindere weer hebben afgelopen weekend een duizendtal wielertoeristen kunnen genieten van het mooie parcours van de Kwaremont Classic, met start en aankomst op Hoeve Vandewalle. Voor het twintigste jaar op rij stond Luc De Coghe (72) garant om dat parcours uit te tekenen.
The post Luc De Coghe (72) krijgt weer lof voor Kwaremont Classic appeared first

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky stuurt baas van zijn veiligheidsdienst de laan uit – “Oekraïense drone raakt Russische raffinaderij na tocht van 1.500 kilometer”

Een Oekraïense drone heeft 1.500 kilometer gevlogen vooraleer een Russische raffinaderij in de republiek Basjkirostan geraakt werd. “Een nieuw afstandsrecord”, liet een bron uit de Oekraïense defensiesector aan het Franse persbureau AFP weten. In een speech ter gelegenheid van de Dag van de Overwinning stelde de Russische president Vladimir Poetin dat zijn “strategische troepen altijd gevechtsklaar zijn”. Volg hier alle

Lees meer »

Acht jaar cel voor spilfiguur in zaak-Sven Pichal: Benoit D. verspreidde beelden van kindermisbruik en verkrachtte twee minderjarigen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Benoit D. veroordeeld tot 8 jaar effectieve gevangenisstraf en vijf jaar ter beschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank. De theatermedewerker, een van de mensen uit het dossier rond Sven Pichal, deelde niet alleen beelden van kindermisbruik, maar verkrachtte zelf ook twee minderjarigen.

Lees meer »