Miljardairsdochter (16) van bekende Silicon Valley-ondernemers gevonden in busje

De vermiste zestienjarige dochter van twee van de bekendste ondernemers van Silicon Valley, is zaterdagavond gevonden in San Francisco. Dat melden Amerikaanse media. Mint Butterfield zat samen met een man (26) in een bestelwagen. Christopher ’Kio’ Dizefalo, die door de politie wordt omschreven als ’een volwassen vriend’ van het slachtoffer, werd aangehouden en is aangeklaagd wegens ontvoering.

 

Meer krantenkoppen in België

“Er zaten nog nooit zo weinig garnalen in ons stukje Noordzee”: ook vissers te paard zien hun vangsten meer dan gehalveerd

De garnaalvissers te paard van Oostduinkerke trekken na hun winterpauze opnieuw de Noordzee in, op zoek naar kraakverse garnalen. Het eeuwenoude ambacht lokt elke keer opnieuw een massa kijklustigen, maar dit jaar worden er een pak minder garnalen dan normaal opgevist. En dat resulteert in torenhoge prijzen die zelfs tegen 100 euro per kilo aanschurken. “Voor de tijd en energie

Lees meer »

Vilvoorde lanceert opnieuw campagne tegen hondenpoep

Vilvoorde lanceert opnieuw een campagne om aan baasjes van honden te vragen om hondenpoep altijd op te ruimen. Net als vorig jaar doet de stad dat met posters die inwoners van Vilvoorde aan hun raam kunnen hangen. Baasjes die toch betrapt worden op het achterlaten van hondenpoep, kunnen een GAS-boete krijgen.

Lees meer »

TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie

Bij TTC Zandvoorde werden de Vlaamse en Belgische kampioenen gelauwerd. De tafeltennisclub heeft tevens een goede interclubcompetitie achter de rug. “Alle dertien ploegen hebben de verwachtingen ingelost met volgend jaar drie teams in de nationale reeksen.”
The post TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie appeared first on KW.be.

Lees meer »

BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden

Op zondag 12 mei trok de Kattenstoet opnieuw door Ieper. Verschillende duizenden toeschouwers juichten de katten toe. Onze fotograaf vatte stoet en toeschouwers in 100 beelden.
The post BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik lig in het hotel met een icepack op m’n hoofd”: Djokovic vol geraakt door drankfles… die uit rugzak van fan glijdt

Novak Djokovic is vrijdagavond met een zege aan het ATP 1000-toernooi van Rome begonnen, maar de overwinning kreeg een bijzonder wrange nasmaak. Bij het verlaten van het terrein werd de Serviër namelijk vol op het hoofd geraakt met een drankfles. “Maar het was een ongeluk en ik ben oké”, stelde ‘Nole’ z’n fans intussen gerust.

Lees meer »