LIVEBLOG. Kan Club in de tweede helft de klus helemaal klaren en verlengingen vermijden?

Club Brugge speelt tegen Fiorentina om een plek in de finale van de Conference League. Kan blauw-zwart de kleine achterstand uit de heenmatch goedmaken in het eigen Jan Breydel? Volg de match op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

WVI en Stad Oostende lanceren proefproject voor nieuwbouwwoningen via erfpacht: “Focus op betaalbaar wonen”

WVI en de Stad Oostende lanceren in de Stationsstraat in Zandvoorde een kleinschalig woningproject met vijf nieuwbouwwoningen. Het is de eerste keer dat kopers de grond niet enkel kunnen kopen, maar ook een erfpacht kunnen nemen. “Het is een proefproject om woningen betaalbaarder te kunnen aanbieden”, legt Geert Sanders, algemeen directeur van WVI uit.
The post WVI en Stad

Lees meer »

Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de streek”

Sander en Sue Ellen zijn in café ’t Fonteintje aan hun laatste maanden bezig, maar daarna verkassen ze naar De Nieuwe Muide. Het jonge koppel combineert het horecaleven met een fulltime job. “We werken graag en ik heb weinig slaap nodig”, verduidelijkt Sander.
The post Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de

Lees meer »

Sarah Laseure is de schakel tussen gemeente en ondernemers: “Actief handel mee helpen versterken”

Sedert enkele maanden is Sarah Laseure (29) bij de gemeente Zwevegem aan het werk als ‘Deskundige Ondernemen’. Het is de bedoeling dat zij het contact tussen de ondernemers en de gemeente bevordert. Met zowat 3.000 ondernemingen en 353 handelszaken is er zeker werk aan de winkel.
The post Sarah Laseure is de schakel tussen gemeente en ondernemers: “Actief handel

Lees meer »

Royaltywatcher stelt zware bodyshaming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvinger zijn”

“Mijn lichaam gaat alleen mij aan.” Marie Ducruet (31), de schoondochter van prinses Stéphanie van Monaco, reageert aangeslagen nadat ze ‘dik’ werd genoemd. Bodyshaming is iets waar vrouwelijke royals opvallend vaker mee te maken krijgen. Royaltywachter Mario Danneels neemt in ‘Story’ het fenomeen onder de loep en komt tot opvallende conclusies: “Die lange, onmodieuze mantels en sjaals waarin Amalia zich

Lees meer »

Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde

Woensdagmorgen even over 10 uur gebeurde in de Zedelgemsestraat in Ruddervoorde een zwaar ongeval. Daarbij raakte de bestuurster ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden, waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zeldzaam moment: Celine Dion woont Rolling Stones-concert bij met haar drie zonen en speelt even geluidstechnicus

Céline Dion (55) lijkt zich de laatste tijd wat beter te voelen, ondanks haar strijd tegen het stiff-person-syndroom. Niet alleen woonde ze een concert van de Rolling Stones bij met haar zonen, maar speelt ze ook even geluidstechnicus voor de rockband. “Het was ongelooflijk”, deelt ze tot slot bij een zeldzaam kiekje van haar kinderen op Instagram.

Lees meer »

Gouden feest voor Gilbert en Godelieve

Gilbert Verkruysse (69) en Godelieve Lermyte (72) uit het Burg. Mahieuplein in Poperinge vierden onlangs hun gouden huwelijksjubileum. Gilbert werkte eerst in de bouw en ging na zijn legerdienst aan de slag in een textielfabriek. Later werkte hij nog bij de NMBS als spoorlegger. Op zijn zestigste ging hij met pensioen. Godelieve werkte bij de
The post Gouden feest

Lees meer »