Dochter (16) van schatrijke Silicon Valley-ondernemers spoorloos verdwenen

De zestienjarige dochter van twee van de bekendste ondernemers van Silicon Valley is vermist. Mint Butterfield, het enige kind van Slack-oprichter Stewart Butterfield en Flickr-oprichtster Caterina Fake, is sinds zondag spoorloos verdwenen in de Amerikaanse staat Californië. Dat meldt The San Francisco Standard.

 

Meer krantenkoppen in België

In 6 maanden tijd 2000 straatdealers opgepakt in Anderlecht 

Ongeveer 2000 straatdealers zijn gearresteerd in de Anderlechtse ‘hotspots’ Peterbos, Clemenceau en Zuidstation. Dat heeft burgemeester Fabrice Cumps (PS) gemeld aan BRUZZ. Ook hebben zo’n vijftig ‘klanten’ in de Peterboswijk een boete gekregen. De politie heeft het afgelopen halfjaar een actief beleid gevoerd om overlast door drugshandel te verminderen.

Lees meer »

De kostprijs van de verkiezingsbeloftes: wat betekent dat voor jou? Zeven concrete vragen en antwoorden

Het Federaal Planbureau dook in de programma’s van onze partijen en berekende wat de verschillende plannen zouden opbrengen én kosten. En wat dat voor jou – als werknemer, zelfstandige, gepensioneerde… – persoonlijk kan betekenen. Van zij die de begroting in toom willen houden tot zij die liever gul uitdelen. Soms zijn de conclusies verrassend, andere klinken bekend in de oren.

Lees meer »

KIJK – ‘Supportersgroep’ van Club steekt vuurwerk af bij hotel van Fiorentina

Een ‘supportersgroep’ van Club Brugge stak afgelopen nacht vuurwerk af bij het Van der Valk Hotel Brugge – Oostkamp, waar de spelers van Fiorentina momenteel verblijven. Niet meteen ideaal voor de nachtrust van de Italianen, die woensdagavond aan de bak moeten tegen Club.
The post KIJK – ‘Supportersgroep’ van Club steekt vuurwerk af bij hotel van Fiorentina appeared first

Lees meer »

Hilde Vautmans reageert op aantijgingen in Knack-artikel: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen”

Een uitgebreid artikel in Knack verwijt Europarlementslid en lijsttrekker Hilde Vautmans (Open Vld) toxisch leiderschap en het foutief aanwenden van Europese middelen. “Ik kan alle aantijgingen tegenspreken met documenten”, reageert de Truiense politica. En over dat toxisch leiderschap: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen.”

Lees meer »

Niet alleen Miss USA geeft er de brui aan: ook Miss Teen USA stapt uit het niets op

Een week nadat Miss USA Noelia Voigt (27) haar kroontje onverwachts ingeleverd heeft, heeft ook Miss Teen USA UmaSofia Srivastava (16) aangekondigd dat ze ermee stopt. Op sociale media gaf het jonge meisje aan dat haar “persoonlijke waarden niet meer passen bij de organisatie”. Voigt zelf liet weten dat ze deze “moeilijke beslissing” nam in het belang van haar mentale

Lees meer »

Blankenberge stapt in struikelsteenproject voor slachtoffers van het nazigeweld

Op de gemeenteraadszitting werd een reglement voorgelegd om het plaatsen van struikelstenen mogelijk te maken in Blankenberge. Een struikelsteen is een betonnen gedenksteen van 10 bij10 centimeter groot, die in het voetpad voor de laatste verblijfplaats van slachtoffers van het nazigeweld wordt geplaatst. Op de kop zit een messingplaatje met daarop de naam, geboortedatum, deportatiedatum, plaats en datum van overlijden

Lees meer »

IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de blote billen van Jennifer Lopez: dit waren de opvallendste outfits op het Met Gala

Elk jaar zijn ze weer op post, de talrijke celebs die hun meest bonte kostuums bovenhalen voor het Met Gala. Kosten noch moeite hebben ze gespaard om in het oog te springen onder het thema ‘The Garden of time’. Enkele looks zonder ondergoed, maar vooral veel zwart, wit en beige: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het

Lees meer »