Na aankondiging vakbondsstaking: wie slaagt erin de onderwijs-patstelling te doorbreken?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Ontsnapte paarden zorgen voor onrust in Londen: één dier zit onder het bloed, sprake van zeker vijf gewonden

Verschillende paarden van de Britse legerdivisie Household Cavalry zijn ontsnapt in Londen. Ze renden weg tijdens een dagelijkse ochtendoefening aan Buckingham Palace . Daarbij raakt zeker één soldaat gewond, hij werd van zijn paard gegooid. Op sociale media worden beelden gedeeld van twee loslopende paarden, het witte paard zit helemaal onder het bloed.

Lees meer »

Dentergem herdenkt oorlogspiloten met monument gecrashte Spitfire

De gemeente Dentergem en de Wakkense heemkring Het Bourgondisch Erfgoed gaan op zondag 19 mei een monument onthullen ter nagedachtenis van de in de Tweede Wereldoorlog neergestorte Britse piloot Robert Wigley.
The post Dentergem herdenkt oorlogspiloten met monument gecrashte Spitfire appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische medewerker van Enabel en zoontje (7) omgekomen door een Israëlisch bombardement op Rafah

Abdallah Nabhan, een medewerker van het Belgische agentschap Enabel is omgekomen door een Israëlisch bombardement op Rafah. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Genez (Vooruit). Ook zijn 7-jarig zoontje kwam daarbij om. Abdallah’s echtgenote ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en vecht voor haar leven. De twee andere kinderen van het koppel (5 jaar en 7 maanden oud) liepen

Lees meer »

Huiszoekingen bij Koerdische media in Denderleeuw naar financiering terrorisme

Maandagavond zijn bij twee Koerdische media in Denderleeuw huiszoekingen gehouden. Dat meldt de Koerdische gemeenschapsorganisatie NavBel, en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Volgens het federaal parket werden de huiszoekingen uitgevoerd op vraag van een ander Europees land, dat een onderzoek voert naar de financiering van terrorisme.

Lees meer »