Coucke werd opgelicht toen hij Anderlecht kocht, concludeert rechtbank: Van Holsbeeck krijgt ander verdict te horen dan Vanden Stock

Volgens de rechtbank werd Marc Coucke opgelicht toen hij in 2017 Anderlecht voor 80 miljoen euro overkocht. Het oud-bestuur maakte zich schuldig aan een waslijst van overtredingen. Maar de protagonisten in het verhaal kregen wel een uiteenlopend verdict te horen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers

‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z’n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z’n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand

Lees meer »

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert voor de 37ste maal hun Flanders Field Classic Event. Op zaterdag 1 juni kan men deelnemen aan vijf verschillende afstanden; 25-50-80-110 en 140 km.
The post WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event appeared first on KW.be.

Lees meer »

Organisatoren Lukkefeesten zijn klaar voor lustrumeditie

Op en rond het Vateplein in Lo vindt op zondag 19 mei tussen 10 en 18 uur de vijfde editie van de Lukkefeesten plaats. Ook dit jaar wordt het opnieuw een mix van muziek, animatie en veel lekkers.
The post Organisatoren Lukkefeesten zijn klaar voor lustrumeditie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poetin ontslaat zijn defensieminister en jarenlange bondgenoot

De Russische president Vladimir Poetin brengt verschillende wijzigingen aan in zijn regering. Hij vervangt zijn trouwe bondgenoot Sergej Sjojgoe als minister van Defensie door de huidige vicepremier Andrej Beloöesov. Sjojgoe wordt nu secretaris van de Russische Veiligheidsraad, een functie die tot nu toe werd bekleed door de bijzonder machtig geachte Nikolaj Patroesjev.

Lees meer »

Scholengroep Sint-Rembert kent pech in loting WK volleybal

Hoeveel pech in de loting kun je hebben? De Scholengroep Sint-Rembert heeft in de Servische hoofdstad Belgrado deelgenomen aan het WK volleybal voor scholen (de ISF-competitie) en kwam in een poule met Duitsland en Iran terecht.
The post Scholengroep Sint-Rembert kent pech in loting WK volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »