LIVEBLOG GENK-CLUB. Grijpt Club Brugge de (voorlopige) leidersplaats in Genk?

Club Brugge zakt vol vertrouwen af naar Genk na de 4-0-zege in Brugge eerder deze week. Kunnen de Limburgers in eigen huis de rekening vereffenen? Of stoomt blauw-zwart gewoon door? Mis niets van de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet

Op donderdag 9 juni verzamelde beweging.net Roeselare voor de jaarlijkse Rerum Novarumviering. Tijdens de viering werd onder meer Eric Delzeyne in de bloemetjes gezet, voor zijn engagement van meer dan 60 jaar bij beweging.net.
The post Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe Kruispoortbrug: tafelbrug zorgt voor minder visuele hinder op beschermde Vesten

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe tafelbrug aan de Kruispoort, op 90 meter van de huidige tijdelijke brug. De startnota is goedgekeurd, tegen 2026 zou de eerste spadesteek in de grond kunnen. Tegelijkertijd worden de kruispunten hertekend, in de toekomst zullen enkel nog voetgangers en fietsers door de historische Kruispoort mogen.
The post Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe

Lees meer »

President Macron roept noodtoestand uit in Nieuw-Caledonië na dagenlang zware rellen: al 3 doden en honderden gewonden

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië, een eiland ten noordoosten van Australië, zijn zware rellen uitgebroken in de hoofdstad Nouméa. De rellen zijn het gevolg een uit de hand gelopen protest tegen een wetswijziging die meer Franse eilandbewoners stemrecht zou geven. Daarbij zijn al drie mensen om het leven gekomen. Er vielen ook honderden gewonden. Meer dan 130 mensen zijn

Lees meer »

Georges (99) en Clarisse (94) uit Wingene zijn 75 jaar getrouwd

Maandag 13 mei was een bijzondere feestdag in het wzc Amphora in Wingene, want dan vierde het echtpaar Georges Steenbeke (99) en Clarisse Desmet (94) zijn 75ste huwelijksverjaardag. Het is een moment dat de meesten onder ons nooit zullen meemaken. En wat nog straffer is: tot vorig jaar leefde het koppel nog zelfstandig in zijn eigen huis in de Toekomstlaan

Lees meer »

Geen winnaar in duel tussen Club Brugge en Union, Anderlecht is lachende derde

Club Brugge en Union Sint-Gillis hebben elkaar maandagavond in de laatste wedstrijd van de achtste speeldag in de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion in evenwicht gehouden (2-2). RSC Anderlecht blijft zo leider met 46 punten, voor Club met hetzelfde puntenaantal. Beide teams bekampen elkaar zondag in het Lotto Park. Union (derde met 43 punten)

Lees meer »