Wall Street: Meta onderuit, beursnieuweling Rubrik vlamt

21:36 Tegenvallende groei- en inflatiecijfers doen Wall Street op de rem trappen. De forse investeringsplannen van Meta Platforms stuiten op scepticisme bij beleggers. 

Meer krantenkoppen in België

Drie maanden na brand bij Koekelaars gemeenteraadslid: “We krijgen maar geen gehoor van de verzekering”

Het huis van Carole Himpens en haar man Roeland de Grande werd op 5 februari onbewoonbaar verklaard na een brand. Nog altijd wachten ze op groen licht van de verzekering voor de heropbouw, dit terwijl de bouwvakantie nadert. “Een stand van zaken? Daar hebben we het raden naar.”
The post Drie maanden na brand bij Koekelaars gemeenteraadslid: “We krijgen

Lees meer »

Hanne Borstlap en twee andere studenten vertellen over hun ervaringen aan Amerikaanse topuniversiteiten: “Laat je niet intimideren door alle knappe koppen rondom je”

Harvard, Princeton, Yale. Hanne Borstlap uit Wilrijk en twee andere studenten studeren of studeerden aan een Amerikaanse topuniversiteit, net zoals prinses Elisabeth zal doen, en vertellen over hun wedervaren. En geven de kroonprinses advies. “Laat je niet intimideren door alle knappe koppen rondom je, maar geniet van de unieke ervaring.”

Lees meer »

Bommelding in Antwerpse handelsschool Sint-Lodewijk: leerlingen geëvacueerd, sweeping door politie blijkt negatief

In Antwerpen heeft de sweeping van de Sint-Lodewijkschool na een bommelding niets opgeleverd. Dat zegt de lokale politie. Alle leerlingen en leerkrachten mogen weer naar binnen, al zal dat gezien het uur vooral zijn om spullen op te halen. In totaal werden zowat 350 leerlingen geëvacueerd. De politie kwam massaal ter plaatse, met onder meer de mobiele eenheid en twee

Lees meer »

Rechter stuurt man (37) onmiddellijk 4 jaar naar cel omdat hij wijkagente invalide slaat: “Kans op recidive is hoog”

Een 37-jarige Riemstenaar moet vier jaar naar de gevangenis omdat hij in 2021 een wijkagente invalide sloeg. De rechter stuurt hem onmiddellijk naar de cel omdat de man al meermaals hardhandig uithaalde naar vrouwen. “Ik hoop dat hij tijdens zijn detentie nadenkt over zijn daden”, klonk het bij de raadsman van het slachtoffer. De agente krijgt een schadevergoeding van 63.658

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Pete Carpenter

06:01 Pieter Timmermans, de VBO-CEO, slaapt niet meer. ‘Hij heeft nochtans veel geslapen’, hebben wij een bevriend entrepreneur ooit horen zuchten, maar nu dus niet meer. VBO-CEO betekent: gedelegeerd bestu…

Lees meer »

Kleuters zwaaien juf Katy uit: “Ik ga ze missen”

Katy Dehoorne heeft op vrijdag 30 april voor de laatste keer de deur van de kleuterklas bij W’IJzer achter zich dichtgetrokken. Juf Katy (61) gaat met pensioen. “Ik ga mijn kleuters missen, maar ik ga mij niet vervelen.”
The post Kleuters zwaaien juf Katy uit: “Ik ga ze missen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Zet jij geld in op winnaar Songfestival?

Vanavond weten we wie de winnaar is van het Eurovisiesongfestival 2024. Volgens de bookmakers is er een torenhoge favoriet: Kroatië. Maar niks zegt dat Baby Lasagna vanavond ook helemaal bovenaan de puntenlijst in Malmö zal eindigen. Zal Israël Europa met verstomming slaan, of als Joost Klein toch optreedt, zal hij de Nederlanders vanavond een delirium bezorgen? Wie al het zeggen?

Lees meer »