Wall Street: mijlpaaltjesdag voor Meta en Microsoft

21:05 De New Yorkse graadmeters gaan hoger. Microsoft is voor het eerst meer dan 3.000 miljard dollar waard, terwijl Meta Platforms de mijlpaal van 1.000 miljard voor het eerst sinds 2021 overschreed. Netfl… 

Meer krantenkoppen in België

Acid neemt het op voor Joost Klein in nieuwe video: “Hij heeft iets gedaan wat niet mocht, maar ze knijpen wel de ogen toe voor Israël”

In een nieuwe video bespreekt Acid de hele heisa rond de deelname én diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Eerder had Acid al in geuren en kleuren uitgelegd waarom hij ervan was overtuigd dat Joost als winnaar van deze 68ste editie uit de bus zou komen. Zelf werkte Acid twee jaar geleden samen met de Nederlandse artiest voor het

Lees meer »

Macron en Scholz “diep bezorgd” over omstreden wet Georgië

Frankrijk en Duitsland zijn “diep bezorgd over de situatie in Georgië”, waar het parlement vorige week een controversiële wet over buitenlandse beïnvloeding aannam. Dat zeggen de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz zondag in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer »

Stadsbestuur huldigt opnieuw drie struikelstenen tijdens interactief herdenkingsproject ‘Oorlog in Menen’

Op dinsdag 14 mei huldigde het stadsbestuur van Menen opnieuw drie struikelstenen in. Op de Grote Markt ter hoogte van het belfort werden Remi Lernout, Jean Marie Monteyne en Edouard Vanhoof herdacht voor hun heldendaden tijdens de tweede wereldoorlog.
The post Stadsbestuur huldigt opnieuw drie struikelstenen tijdens interactief herdenkingsproject ‘Oorlog in Menen’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over

Lees meer »

Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Club Brugge verwacht niet dat het dit seizoen nog kan rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Union Sint-Gillis (2-2) geblesseerd uit en heeft een letsel aan de mediale band opgelopen. Dat heeft blauw-zwart dinsdag gemeld.
The post Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Lees meer »

Patrick Moenaert overleden: “Burgemeester van Brugge zijn was de mooiste job ter wereld”

Brugs ereburgemeester Patrick Moenaert (75) is woensdagavond omstreeks 21 uur overleden. Tien jaar streed hij met veel positivisme en humor tegen kanker. Moenaert was achttien jaar lang – van begin 1985 tot eind 2012 – burgemeester: “Burgemeester van Brugge zijn is de mooiste job ter wereld.”
The post Patrick Moenaert overleden: “Burgemeester van Brugge zijn was de mooiste job

Lees meer »

KV Oostende vraagt faillissement aan, bewindvoerder messcherp voor eigenaar Conway: “Elke emotie is hem vreemd”

Het doek valt binnenkort officieel voor KV Oostende. Op 3 juni zal bewindvoerder Werner Van Oosterwyck het faillissement aanvragen. Dat heeft de club donderdagnamiddag gecommuniceerd. In een communiqué is Van Oosterwyck snoeihard voor de Amerikaanse eigenaar Paul Conway. “De vraag is of deze man niet zou moeten worden verbannen uit de internationale voetbalwereld.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev lanceert massale droneaanval – Moskou haalt “meer dan honderd” Oekraïense drones neer

Oekraïne heeft afgelopen nacht een van de grootste nachtelijke droneaanvallen op Rusland uitgevoerd. Daarbij viseerde het Oekraïense leger vooral het schiereiland de Krim. Moskou heeft naar eigen zeggen “meer dan honderd” Oekraïense drones neergehaald. Intussen zou de Russische opmars in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »