LIVEBLOG TOTTENHAM-ARSENAL. 0-3 voor Gunners bij rust, kan Trossard zijn doelpunt meepikken?

Arsenal lijkt zijn schaapjes al op het droge te hebben in de derby. De Gunners kwamen na een kwartier al op voorsprong na een eigen doelpunt van Hojbjerg. Saka en Havertz diepte de voorsprong verder uit. Kan Trossard zijn doelpunt nog meepikken? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Hilde Vautmans reageert op aantijgingen in Knack-artikel: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen”

Een uitgebreid artikel in Knack verwijt Europarlementslid en lijsttrekker Hilde Vautmans (Open Vld) toxisch leiderschap en het foutief aanwenden van Europese middelen. “Ik kan alle aantijgingen tegenspreken met documenten”, reageert de Truiense politica. En over dat toxisch leiderschap: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen.”

Lees meer »

LIVEBLOG. “Geniet van jullie nacht!”: Brugse sfeergroep stak vannacht vuurwerk af voor hotel Fiorentina in Brugge

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? Aan de Brugse sfeergroep North Fanatics zal het niet gelegen hebben: zij staken vannacht

Lees meer »

LIVEBLOG FULHAM-MAN CITY. City – virtueel leider – blijft voorsprong aandikken! De Bruyne met assist van grote waarde

Manchester City trekt deze namiddag naar het Craven Cottage van Fulham in de Premier League. Concurrent Arsenal hoopt alvast dat de Citizens in Londen dure punten laten liggen in de titelstrijd. De ploeg van Guardiola kwam op assist van De Bruyne al vroeg op voorsprong, waarna Foden een halfuur voor tijd de dubbele voorsprong op het bord zette. Volg de

Lees meer »

Boete voor moeder die beelden verspreidt van politie die zoontje (10) naar buiten dragen: “De verbalisanten zijn wel degelijk herkenbaar in beeld”

Een 47-jarige vrouw is in beroep veroordeeld tot een boete van 2.000 euro voor privacyinbreuken nadat ze via sociale media beelden verspreidde van de Oostendse politie die haar tienjarige zoontje bij haar kwam weghalen.
The post Boete voor moeder die beelden verspreidt van politie die zoontje (10) naar buiten dragen: “De verbalisanten zijn wel degelijk herkenbaar in beeld” appeared

Lees meer »