LIVEBLOG ARSENAL-CHELSEA. Trossard krijgt basisplaats bij Arsenal, zetten Gunners City onder druk?

Vanavond staan Arsenal en Chelsea tegenover elkaar in de Londense derby. Arsenal staat op dit moment met een match meer aan de leiding. Bij winst kunnen de Gunners Manchester City verder onder druk zetten. Doet Leandro Trossard weer zijn duitje in het zakje? Volg het hier op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza

Vredescomité Kortrijk zette woensdagavond zijn schouders onder het initiatief van Pax Christi Vlaanderen om de Nakba te herdenken via een aantal Stiltecirkels. Er waren zo’n 40 deelnemers.
The post Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. “Op één proef na heb ik in élke opdracht gesaboteerd”: meest brutale mol in jaren eindelijk ontmaskerd

Hij haalde driekwart van het te winnen bedrag uit de groepspot en saboteerde in nagenoeg élke proef. Sociaal werker Senne Van der Zweep (28) onthulde zichzelf zondagavond als de meest brutale mol in jaren. “Toch is mol zijn bij momenten eenzaam en moeilijk”, vertelt hij in het eerste interview over zijn rol als saboteur. En blijkbaar komt er ook heel

Lees meer »

KM Torhout B naar derde provinciale dankzij twee goals van Iony Sabbe

Dankzij een 1-2 zege op het veld van Langemark-Poelkapelle, met twee doelpunten van Iony Sabbe, heeft voetbalploeg KM Torhout B zich donderdagnamiddag verzekerd van de promotie naar derde provinciale afdeling. De blijdschap in het Torhoutse kamp was groot: er kwam letterlijk een vreugdedansje aan te pas.
The post KM Torhout B naar derde provinciale dankzij twee goals van Iony

Lees meer »

Dader van ‘moord zonder motief’ op Leander (32) is wel degelijk toerekeningsvatbaar: “Geen sprake van een geestesstoornis”

Na drie jaar blijkt dat Jarod D., die al even lang in de cel zit na de moord op Leander Quintyn (32) in Tielt, wel degelijk toerekeningsvatbaar is. De gerechtsdeskundigen hebben de twintiger uitgebreid onderzocht en kwamen tot de vaststelling dat de jongeman niet lijdt aan een geestesstoornis. Het psychiatrisch verslag liet even op zich wachten, maar veel meer duidelijkheid

Lees meer »

Antwerpfans in Brussel keren teleurgesteld naar huis, maar blijven hoopvol: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan”

“Spelers komen en gaan, maar deze mooie club blijft altijd bestaan”: Toby Alderweireld vat eigenlijk samen wat de meeste Antwerp-fans dachten na afloop van de bekerfinale tegen Union. Veel teleurgestelde blikken aan het Koning Boudewijnstadion, maar ook hoopvolle boodschappen voor de spelers en de fans: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan.”

Lees meer »