Rolls-Royce breidt fabriek uit om nog exclusievere auto’s te kunnen maken

19:22 De Britse luxewagenbouwer Rolls-Royce investeert in zijn fabriek in Goodwood. Niet om meer wagens te maken, wel om exclusievere modellen te kunnen bouwen. 

Meer krantenkoppen in België

Rhizo lanceert kookboek

Rhizo Hotelschool lanceert een nieuw en eigen geschreven kookboek. Klas 3 horeca werkte daarvoor samen met auteur Wim Chielens en ging actief aan de slag met taal. Dit ambitieuze project werd gelanceerd in het kader van het ‘Iedereen Leest’.
The post Rhizo lanceert kookboek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Royaltywatcher stelt zware bodyshaming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvinger zijn”

“Mijn lichaam gaat alleen mij aan.” Marie Ducruet (31), de schoondochter van prinses Stéphanie van Monaco, reageert aangeslagen nadat ze ‘dik’ werd genoemd. Bodyshaming is iets waar vrouwelijke royals opvallend vaker mee te maken krijgen. Royaltywachter Mario Danneels neemt in ‘Story’ het fenomeen onder de loep en komt tot opvallende conclusies: “Die lange, onmodieuze mantels en sjaals waarin Amalia zich

Lees meer »

Verdachten filmden groepsverkrachting van 14-jarig meisje en deelden beelden via Snapchat: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

De groep minderjarigen die deelnam aan de groepsverkrachting van een 14-jarige in Kortrijk, zou de feiten ook gefilmd hebben en de beelden hebben gedeeld op Snapchat. “Dit heb ik nog nooit in mijn carrière meegemaakt”, zegt de advocate van een van de verdachten. Zes van hen zijn in een gesloten instelling geplaatst, vier kregen huisarrest.

Lees meer »

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal klachten over fraude met EPC-attesten voor woningen: “Koper dreigt het slachtoffer te worden”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »

Ooit werd River Cola beschaamd weggemoffeld, vandaag heeft cola ‘van den Aldi’ cultstatus bereikt: hoe komt dat?

River Cola blaast 50 kaarsjes uit. Op die halve eeuw tijd heeft het imago van de cola ‘van den Aldi’ een evolutie doorgemaakt. Ooit werden de blikjes diep en beschaamd in de boekentas weggemoffeld, maar vandaag zijn ze stigma van ‘arme mensen-cola’ kwijt. Marketingprofessor Luk Warlop legt uit hoe dat gelukt is. “River Cola is qua cultstatus nog het best

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

“Hij begon zich meteen te verontschuldigen”: nieuwe details opgedoken over Songfestivalincident van Joost Klein

Er blijven maar nieuwe details opduiken over het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam, heeft Klein zich na het voorval verschillende keren verontschuldigd. Volgens enkele anonieme bronnen zou Klein meerdere keren “het spijt mij” gezegd hebben.

Lees meer »

Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum

Jean-Pierre Vanmarcke en Magda Vlieghe zijn vorige maand in het gemeentehuis in Ledegem ontvangen. Het koppel uit de Terschuerenlaan in Sint-Eloois-Winkel is vijftig jaar getrouwd.
The post Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »