KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur. 

Meer krantenkoppen in België

Zomer in de het binnenland, maar zelfs geen lente aan de kust: hoe kan dat? “Hoe groter het verschil in temperatuur, hoe sterker de zeebries”

Vandaag klimt het kwik tot 27 °C in het binnenland, terwijl het aan de kust amper 17 °C wordt. Een temperatuursverschil van maar liefst 10 graden. En dat is onder andere te danken aan de ‘zeebries’. Maar wat is dit weerfenomeen precies? Waarom is het op het ene moment een graag geziene gast in de kuststreek en op het andere

Lees meer »

Hoe echt is eenzame retraite in ‘Door de bomen’? “Er is één cameravrouw die alle oogcontact met de gast mijdt”

‘Weg van alles, alleen met jezelf’, luidt de slagzin van ‘Door de bomen’. Maar hoe alleen zijn de bekende gasten écht? En hoe wordt dat allemaal in beeld gebracht? We spraken één van de bedenkers over een verhulde cameravrouw, een boodschappenlijstje op maat en een levensbelangrijke poes. “Stef Bos sleept nog steeds een stuk hout mee dat hij in het

Lees meer »

Jean-Pierre en Yvette zwaaien met goud

De bruiloftsklokken luidden op 19 april 1974 extra luid voor Jean-Pierre Schotte (77) en Yvette Halsberghe (76). Dat betekent dus dat ze nu hun gouden huwelijksverjaardag vieren. Jean-Pierre stapte na zijn studies in het onderwijs en ging aan de slag als leermeester en leerkracht zedenleer. Ook Yvette ging dezelfde richting uit. Zij werd kleuterleidster. Ze
The post Jean-Pierre en

Lees meer »

Steffen Ron zet ‘Het Jaar van Claus’ op muziek

Ron Verbeke, gepassioneerd onderwijzer op rust en muzikant in hart en nieren, deelt geregeld zijn liefde voor Waregem door middel van prachtige melodieën. Met zijn nieuwste creatie, Het Jaar van Claus, brengt hij – onder zijn muzikaal alter ego Steffen Ron – een eerbetoon aan de legendarische kunstenaar Emile Claus, geboren in Sint-Eloois-Vijve.
The post Steffen Ron zet ‘Het

Lees meer »

Jannie Haek zorgde ook in Lotto-wielerteam voor controverse: “dictatoriaal” voor de één, “visionair” volgens ander

Ke(e)r(d)en sommige sportieve en/of commerciële partners door het gedrag van Jannie Haek het Lotto-wielerteam de voorbije en komende jaren de rug toe? Zeker is dat de CEO van de Nationale Loterij ook dáár op z’n minst voor zware controverse zorgt. Love him or hate him. “Hij is het laagste waar ik ooit in mijn professionele carrière mee te maken kreeg.”

Lees meer »

Evelien is een topjuf met zoetige nasmaak

“Ik vind dat Evelien Decouttere (41) een bloemetje verdient”, schrijft Sharon Dewitte in een mail naar onze redactie. “Ze is niet alleen een topjuf maar ook een fantastisch persoon.” En dat Evelien een wel heel zoetige hobby heeft, kan ook tellen.
The post Evelien is een topjuf met zoetige nasmaak appeared first on KW.be.

Lees meer »