KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper in korte short en met lange lokken

Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur. 

Meer krantenkoppen in België

“Geen woorden om m’n ontgoocheling te beschrijven”: zieke Cian Uijtdebroeks laat van zich horen na Giro-opgave

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »

Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje: “De vonk sloeg meteen over”

Willy Van de Velde (92) en Annie De Zutter (85) zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een speciale huwelijksverjaardag die het koppel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Om deze bijzondere gelegenheid uitgebreid te vieren, verzamelden ze samen met hun familie in restaurant Artisan, waar ze genoten van een lekker etentje.
The post Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje:

Lees meer »

Turkije werkt aan wet over buitenlandse inmenging

Het Turkse parlement zou zich binnenkort moeten buigen over een wetsontwerp over buitenlandse inmenging door zogenoemde “beïnvloedingsagenten”. Journalisten en wetenschappers die ervan beschuldigd worden dat ze buitenlandse belangen dienen riskeren daarbij celstraffen.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. “Hij is meerdere keren lastiggevallen door die cameravrouw”: wat er gebeurde áchter de schermen van het Songfestival

Hoe kon het zo misgaan met Joost Klein (26)? De held van alle kinderen in Nederland en België leek op weg om te gaan scoren op het Songfestival, maar mocht uiteindelijk zelfs niet meedoen in de finale. Gediskwalificeerd na een ‘incident’ met een cameravrouw. Maar eerdere deze week was er al een incident, zo blijkt nu uit deze reconstructie.

Lees meer »

Conner Rousseau (Vooruit) moet toch voor rechter verschijnen wegens racistische uitspraken over Roma-gemeenschap

Er komt dan toch een openbaar proces tegen de voormalige Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voor zijn racistische uitspraken over de Roma-gemeenschap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd aan onze redactie. Hoewel het parket het niet nodig vond om de politicus voor de rechtbank te brengen, heeft een Brusselse vzw hem rechtstreeks gedagvaard.

Lees meer »

Van mails samenvatten tot je verloren bril zoeken: Google versterkt al zijn producten met AI

Google gaat zowat al z’n producten uitrusten met artificiële intelligentie. Dat is vanavond bekendgemaakt op een conferentie van het bedrijf. Wie een zoekopdracht ingeeft in Google, zal binnenkort antwoorden krijgen van het AI-systeem. Google belooft ook veel meer een slimme assistent te worden, die je mails en online vergaderingen kan samenvatten, een weekmenu kan opstellen en zelfs je verloren bril

Lees meer »