Van mails samenvatten tot je verloren bril zoeken: Google versterkt al zijn producten met AI

Google gaat zowat al z’n producten uitrusten met artificiële intelligentie. Dat is vanavond bekendgemaakt op een conferentie van het bedrijf. Wie een zoekopdracht ingeeft in Google, zal binnenkort antwoorden krijgen van het AI-systeem. Google belooft ook veel meer een slimme assistent te worden, die je mails en online vergaderingen kan samenvatten, een weekmenu kan opstellen en zelfs je verloren bril helpt te zoeken. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG DAUPHINÉ. Voorsprong kopgroep daalt in aanloop naar slotklim, klassementsrenners lijken tuk te zijn op dagzege

In het Critérium du Dauphiné is het alweer tijd voor de slotetappe. De renners moeten na de start in Thônes over de Col de la Forclaz-de-Montmin (eerste categorie), de Col des Esserieux (derde categorie) en Le Salève (eerste categorie). De aankomst ligt na 160,6 kilometer op het Plateau des Glières, een klim van meer dan negen kilometer aan zeven procent

Lees meer »

Russische rechter valt uit raam van haar appartement in Moskou

Een Russische rechter is woensdag uit het raam van haar appartement in Moskou gevallen. Dat meldt ‘Baza’, een Russisch Telegramkanaal met bronnen binnen de veiligheidsdiensten. Natalja Larina (50) behandelde tijdens haar carrière vaak politieke zaken en kende geen genade voor dissidenten. Ze zou in mei slachtoffer geworden zijn van oplichters.

Lees meer »

Om de Tour te winnen (als ploegmaat): kersvers vader Victor Campenaerts gaat voor nieuwe wending in carrière en kiest voor Visma-Lease a Bike

Victor Campenaerts (32) is op weg naar Visma-Lease a bike. Ook Soudal Quick-Step en Ineos Grenadiers toonden concrete interesse, maar de Nederlandse ploeg lijkt het te gaan halen omdat het een contract van drie jaar kan/wil aanbieden. Campenaerts, die afgelopen weekend voor het eerst vader werd van zoontje Gustaaf, wordt volgend jaar dus ploegmaat van Wout van Aert.

Lees meer »

Diamant voor Christiana Crokaert en Guido Derbaix

Op 26 mei vierden Guido Derbaix en Christiana Crokaert hun 60ste huwelijksverjaardag. Het echtpaar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Ze wonen allemaal breed verspreid in België en Duitsland. Guido en Christiana leerden elkaar kennen in Merksem op een trouwfeest van vrienden. Guido was restauranthouder in Limburg en ook leerkracht in de kokschool
The post Diamant voor

Lees meer »

Hoe Open Vld zich opnieuw opmaakt voor een clanoorlog

Alexander De Croo wist het toen hij gisteravond zijn speech gaf: hij had niet alleen de verkiezingen verloren, maar wellicht ook de macht binnen de Open Vld. Dit is het relaas van een bijzonder chaotische dag voor Open Vld. Of hoe de partij alweer afstevent op een nieuwe clanoorlog.

Lees meer »