Wat heeft Oekraïne nodig om patstelling aan front te doorbreken? Dit denken militaire analisten

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nachtvlucht brengt tweede single ‘Tot de morgen’ uit

Het trio Nachtvlucht heeft met ‘Tot de morgen’ een tweede single online uitgebracht. Voor de Brugse zanger en gitarist Dieter Geernaert is het een hele muzikale ommezwaai: ooit was hij actief in een grungeband, nu zingt hij Nederlandstalige pop. Zij het met een donker kantje.
The post Nachtvlucht brengt tweede single ‘Tot de morgen’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

DUBBELINTERVIEW. Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”

Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël meldt raketaanval op belangrijke grensovergang voor noodhulp aan Gaza

De Israëlische strijdkrachten bereiden een grondoffensief voor in Rafah, waar ongeveer 1,4 miljoen mensen vastzitten. “Ongeveer 300.000″ Palestijnen hebben de oostelijke wijken van de stad verlaten sinds het evacuatiebevel eerder deze week, zo zegt het Israëlische leger. Intussen zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland, volgens de VS. Volg alle

Lees meer »

Acht jaar cel voor spilfiguur in zaak-Sven Pichal: Benoit D. verspreidde beelden van kindermisbruik en verkrachtte twee minderjarigen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Benoit D. veroordeeld tot 8 jaar effectieve gevangenisstraf en vijf jaar ter beschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank. De theatermedewerker, een van de mensen uit het dossier rond Sven Pichal, deelde niet alleen beelden van kindermisbruik, maar verkrachtte zelf ook twee minderjarigen.

Lees meer »

NMBS legt extra treinen in naar de kust tijdens het hemelvaartweekend

De NMBS legt donderdag, zaterdag en zondag wegens het mooie weer extra treinen in tussen het binnenland en de kust. De treinen sporen naar de stations van Oostende en Blankenberge. Dat bevestigt de woordvoerder van de spoorwegmaatschappij woensdag.
The post NMBS legt extra treinen in naar de kust tijdens het hemelvaartweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi

De Brugse Petanqueclub uit Assebroek organiseerde samen met de Petanqueclub De Gulden Kamer (Sint-Kruis) en de Petanquevrienden Stella Maris Zeebrugge een eerste verbroederingstornooi.
The post Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gabriëlle en Jozef zijn zestig jaar getrouwd

Josef Amez en Gabriëlle Devos vierden verleden week hun zestigste huwelijksverjaardag. Ze trouwden in Waregem op 8 mei 1964. Josef werd geboren in Waregem op 16 mei 1940. Gaby zag er het levenslicht op 25 januari 1938. Ze hebben zes kinderen: Françoise, Veronique, Annabelle, Manfred, Charlotte en Michaël en dertien kleinkinderen: Sammy, Lindsy, Yara, Olivier,
The post Gabriëlle en

Lees meer »