Domper voor Racing Genk: Yira Sor komt dit seizoen niet meer in actie

Genk – dat zich in extremis plaatste voor de Champions’ Play-offs dankzij de felbesproken salonremise – neemt het in eigen huis op tegen leider Union. De Unionisten willen in money time hun weg richting de titel verderzetten. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Geen schadelijke stoffen vrijgekomen na brand in Sint-Pieters-Leeuw

Bij de zware brand van in een loods in Sint-Pieters-Leeuw zijn géén gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Dat blijkt uit metingen van de civiele bescherming. Bij de brand raakte de uitbater van het getroffen bedrijf bevangen door de rook, maar hij heeft intussen het ziekenhuis mogen verlaten. Dankzij een preventieve controle van de brandweer enkele jaren geleden, konden drie andere bedrijven gered

Lees meer »

“Verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik”: bemiddeling bij Nationale Loterij vanwege gedrag CEO Jannie Haek

Sinds eind maart loopt bij de Nationale Loterij een bemiddelingspoging tussen de CEO van het overheidsbedrijf Jannie Haek en een vakbondsfront van ACV, ACOD en ACLVB. De bonden verwijten Haek “onaanvaardbaar verbaal geweld” tegen het personeel van het overheidsbedrijf en “overmatig alcoholgebruik”. Dat heeft ‘De Tijd’ vernomen uit verschillende bronnen en is aan de krant bevestigd door voogdijminister Vincent Van

Lees meer »

OPROEP. Heb jij vragen over lopen?

Met onze actie #iedereenbashir wil Bashir Abdi heel Vlaanderen aan het lopen krijgen. Nu de zon er stilaan wat meer begint door te komen, is er stilaan geen enkel excuus meer om die loopschoenen aan te trekken. Maar misschien heb je onderweg toch nog wat vragen. Waarom doen mijn schenen pijn? Zal ik veel beter worden met een duur sporthorloge?

Lees meer »

Slijpwerken veroorzaken brand in appartement in Knokke-Heist

Dinsdagmorgen is in een appartement in de Duinbergenlaan in Knokke-Heist brand uitgebroken in een verluchtingskanaal. De brand ontstond door slijpwerken in een flat op de eerste verdieping waar er momenteel gewerkt wordt.
The post Slijpwerken veroorzaken brand in appartement in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

De winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ is bekend: “Ik versta het nog altijd niet, maar fantastisch tof”

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ zit erop. Na een bloedstollende finale was het uiteindelijk Christophe uit team Laura die met de hoofdprijs ging lopen. Hij nam het in de finale op tegen drie andere kandidaten: Lucas uit team Laura, Laurens uit team Mathieu en Kobe uit team Koen. Christophe volgt Louise op als winnaar en mag naar

Lees meer »

Parket Halle-Vilvoorde viert 10e verjaardag: “Mooie resultaten bereikt”

In Asse hebben het parket en het arbeidsauditoraat van Halle-Vilvoorde hun tienjarig bestaan gevierd. Beide entiteiten werden opgericht na de splitsing van het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde in twee arrondissementen, Brussel en Halle-Vilvoorde. De voorbije jaren waren gekenmerkt door groeipijnen, waaronder het blijvende gebrek aan een eigen parketgebouw, maar er is ook heel wat verwezenlijkt.

Lees meer »

WEERBERICHT. Regen, regen en nog eens regen volgende week, maar “temperaturen gaan toch al de goede richting uit”

Het weekend begint zaterdag gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met buiten. En daar lijkt de komende dagen ook niet meteen verandering in te komen. Ook volgende week moeten we vrede nemen met regen. Maar niet alles is kommer en kwel, klinkt bij onze weerman Frank Duboccage. “Het is nog geen lente, maar de temperaturen gaan toch al de goede richting uit.”

Lees meer »